totaal.jpg

World of Technology & Science

Met de samenwerking tussen FHI en FEDA is de beurs HET Instrument overgegaan in de beurs World of Technology & Science. World of Technology & Science bestaat uit vier branches: Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Industriële Elektronica en Motion & Drives. De bezoekers kunnen nu in één week (30 september t/m 3 oktober), op één locatie (Jaarbeurs Utrecht) een breed en sterk technologisch aanbod beleven.

>> World of Technology & Science Home <<

Aandrijftechniek ontbrekend puzzelstukje

DSC00242

Professionals in de aandrijfbranche weten als geen ander dat een goede passende aandrijfoplossing het verschil kan maken voor het succes van hun klanten. Aan de andere kant is, in de beleving van machine- en apparatenbouwers, aandrijftechniek ondertussen een vanzelfsprekendheid geworden, een standaard bouwsteen die je gewoon van de plank kunt kopen. Daarom is het juist zo belangrijk dat we met World of Technology & Science een inspirerende wereld bieden aan de bezoeker. Een wereld waar alle relevante aspecten voor de engineer te vinden zijn en waar deze engineer ook aanloopt tegen aandrijfoplossing waar hij anders niet naar gezocht zou hebben.

Lees meer

Exposanten

Via deonderstaande button kunt u meer informatie vinden over de deelnametarieven en mogelijkheden van World of Technology & Science. Voor exposanten is het mogelijk om met eigen standbouw deel te nemen of een complete stand te bestellen. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welk cluster u wilt staan en wat uw wensen zijn. Na inzending van dit formulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs. In februari 2014 wordt gestart met het intekenen van de eerste conceptindeling.


Exposanten informatie

Bezoekers

Vanaf medio maart 2014 is de registratie voor bezoekers geopend. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden voor de bezoekersnieuwsbrief van een van de deelbeurzen van World of Technology & Science.

Bezoekers informatie