World of Technology & Science

Met de samenwerking tussen FHI en FEDA is de beurs HET Instrument overgegaan in de beurs World of Technology & Science. World of Technology & Science bestaat uit vier branches: Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Industriële Elektronica en Motion & Drives. De bezoekers kunnen nu in één week (30 september t/m 3 oktober), op één locatie (Jaarbeurs Utrecht) een breed en sterk technologisch aanbod beleven.

>> World of Technology & Science Home <<

Seminar Offshore: ‘aandrijftechniek in extreme omstandigheden’

Green deal

Welke innovaties zijn er met aandrijftechniek te realiseren in de Offshore industrie? Het beursseminar Offshore inspireert met best practices over slimme oplossingen voor diverse applicaties in de Offshore industrie. Inmiddels is er een brainstorm gehouden met betrokkenheid van  AMCA , Bakker & Co , Bosch Rexroth , KTR , Brevini en WEG over de invulling van het programma. Er is voor gekozen om tijdens verschillende lezingen te focussen op het optimaliseren van de belastbaarheid, gebruik van robuuste systemen en koppelingen die voor betrouwbaarheid zorgen in zware omstandigheden. Omdat Offshore oplossingen vaak tegen extreme situaties bestand moeten zijn, wordt gekeken naar voordelen die er te behalen zijn met passende

Lees meer

Exposanten

Via deonderstaande button kunt u meer informatie vinden over de deelnametarieven en mogelijkheden van World of Technology & Science. Voor exposanten is het mogelijk om met eigen standbouw deel te nemen of een complete stand te bestellen. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welk cluster u wilt staan en wat uw wensen zijn. Na inzending van dit formulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs. In februari 2014 wordt gestart met het intekenen van de eerste conceptindeling.


Exposanten informatie

Bezoekers

Vanaf medio maart 2014 is de registratie voor bezoekers geopend. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden voor de bezoekersnieuwsbrief van een van de deelbeurzen van World of Technology & Science.

Bezoekers informatie