World of Technology & Science

Met de samenwerking tussen FHI en FEDA is de beurs HET Instrument overgegaan in de beurs World of Technology & Science. World of Technology & Science bestaat uit vier branches: Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Industriële Elektronica en Motion & Drives. De bezoekers kunnen nu in één week (30 september t/m 3 oktober), op één locatie (Jaarbeurs Utrecht) een breed en sterk technologisch aanbod beleven.

>> World of Technology & Science Home <<

World of Automation

Technologie, producten en diensten voor industrie, proces- en productieautomatisering worden vertegenwoordigd in de World of Automation. Denk hierbij aan een aanbod van Control Systems, Industrial Process Software, Industrial System Integration, Systems Control, veldinstrumentatie, sensoren, Motion Control Products, Vision, weegapparatuur en machineveiligheid. Exposanten van World of Automation kunnen deelnemen aan diverse seminars en beursprojecten. Hieronder een overzicht van de thema’s die in het conferentieprogramma en/of op de beursvloer onder de aandacht worden gebracht. Beursprojecten: Process Automation : Relevante thema’s in de procesautomatisering worden door samenwerking tussen exposanten inhoud gegeven. Een X-pedition langs zes tot acht stands waar concrete kennisoverdracht wordt geboden door een

Lees meer

Exposanten

Via deonderstaande button kunt u meer informatie vinden over de deelnametarieven en mogelijkheden van World of Technology & Science. Voor exposanten is het mogelijk om met eigen standbouw deel te nemen of een complete stand te bestellen. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welk cluster u wilt staan en wat uw wensen zijn. Na inzending van dit formulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs. In februari 2014 wordt gestart met het intekenen van de eerste conceptindeling.


Exposanten informatie

Bezoekers

Vanaf medio maart 2014 is de registratie voor bezoekers geopend. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden voor de bezoekersnieuwsbrief van een van de deelbeurzen van World of Technology & Science.

Bezoekers informatie