totaal.jpg

World of Technology & Science

Met de samenwerking tussen FHI en FEDA is de beurs HET Instrument overgegaan in de beurs World of Technology & Science. World of Technology & Science bestaat uit vier branches: Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Industriële Elektronica en Motion & Drives. De bezoekers kunnen nu in één week (30 september t/m 3 oktober), op één locatie (Jaarbeurs Utrecht) een breed en sterk technologisch aanbod beleven.

>> World of Technology & Science Home <<

COPA-DATA ontvangt “Microsoft Gold Intelligent Systems” bekwaamheid

COPA-DATAs_Microsoft_Gold_competencies_200px

  COPA-DATA ontvangt “Microsoft Gold Intelligent Systems” bekwaamheid Als langdurige certified Gold Partner van het Microsoft Partner Network heeft COPA-DATA zich ingezet voor verdere ontwikkeling van het strategische partnerschap met Microsoft. Vorig jaar leidde deze inspanningen tot het ontvangen van “Gold Application Development” bekwaamheid. Nu, met de toekenning van “Gold Intelligent Systems” bekwaamheid, erkent Microsoft zowel de dienstenportfolio van zenon als de knowhow die COPA-DATA biedt op nieuwe toepassingsgebieden. Microsoft had in de zomer van 2013 reeds aangekondigd dat het haar gevestigde Windows Embedded Partner programma (WEPP) binnen het internationale Microsoft Partner Network (MPN) in de vorm van een nieuw competentiesysteem

Lees meer

Exposanten

Via deonderstaande button kunt u meer informatie vinden over de deelnametarieven en mogelijkheden van World of Technology & Science. Voor exposanten is het mogelijk om met eigen standbouw deel te nemen of een complete stand te bestellen. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welk cluster u wilt staan en wat uw wensen zijn. Na inzending van dit formulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs. In februari 2014 wordt gestart met het intekenen van de eerste conceptindeling.


Exposanten informatie

Bezoekers

Vanaf medio maart 2014 is de registratie voor bezoekers geopend. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden voor de bezoekersnieuwsbrief van een van de deelbeurzen van World of Technology & Science.

Bezoekers informatie