totaal.jpg

World of Technology & Science

Met de samenwerking tussen FHI en FEDA is de beurs HET Instrument overgegaan in de beurs World of Technology & Science. World of Technology & Science bestaat uit vier branches: Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Industriële Elektronica en Motion & Drives. De bezoekers kunnen nu in één week (30 september t/m 3 oktober), op één locatie (Jaarbeurs Utrecht) een breed en sterk technologisch aanbod beleven.

>> World of Technology & Science Home <<

S-DIAS SSI 021 Safety module van SIGMATEK

SSI_021_400px

2 SSI absolute encoders analyseren met de S-DIAS SSI 021 Safety module van SIGMATEK Safety Module voor SSI Absolute Encoder Grote flexibiliteit met de moderne Safety technology van SIGMATEK De 2-kanaals configuratie waarborgt het vergaren en doorsturen van positie waarden in de SSI interface, overeenkomstig met SIL 3 of SIL CL 3 conform EN 62061 en PL e, Cat. 4 en EN ISO 13849. Door 2 SSI encoders ook als 1 te zien kunnen, naast andere zaken, meerdere sensoren (zoals afstand meetsystemen) op hetzelfde moment worden uitgelezen. Dit is met name handig voor toepassingen met synchronisatie functies. Meer info

Exposanten

Via deonderstaande button kunt u meer informatie vinden over de deelnametarieven en mogelijkheden van World of Technology & Science. Voor exposanten is het mogelijk om met eigen standbouw deel te nemen of een complete stand te bestellen. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welk cluster u wilt staan en wat uw wensen zijn. Na inzending van dit formulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs. In februari 2014 wordt gestart met het intekenen van de eerste conceptindeling.


Exposanten informatie

Bezoekers

Vanaf medio maart 2014 is de registratie voor bezoekers geopend. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden voor de bezoekersnieuwsbrief van een van de deelbeurzen van World of Technology & Science.

Bezoekers informatie