totaal.jpg

World of Technology & Science

Met de samenwerking tussen FHI en FEDA is de beurs HET Instrument overgegaan in de beurs World of Technology & Science. World of Technology & Science bestaat uit vier branches: Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Industriële Elektronica en Motion & Drives. De bezoekers kunnen nu in één week (30 september t/m 3 oktober), op één locatie (Jaarbeurs Utrecht) een breed en sterk technologisch aanbod beleven.

>> World of Technology & Science Home <<

PlateButler® Robotic Systems by Lab Services

PlateButler® Robotic Systems by Lab Services

PlateButler® Robotic Systems maakt integratie van allerlei soorten automatiseerbare instrumenten mogelijk. De PlateButler® PreciseFlex Robot met zijn free mode teaching faciliteit speelt hierin een prominente rol. Als onafhankelijk specialist voor laboratoriumautomatisering ontwikkelt Lab Services een aangepast robotsysteem, precies voor u op maat. Indien nodig vervaardigen we onderdelen zelf. PlateButler® Robotic Systems worden gebouwd met PlateButler® Software V3. In een PlateButler® systeem kunnen we diverse robots integreren. We werken voornamelijk met de nieuwste SCARA-robots om vlekkeloze integratie te garanderen, indien nodig in combinatie met XYZ-robots. Overweegt u een systeem voor meerdere doeleinden te gebruiken? Verrijdbare componenten en systeemopbouw op verschillende niveaus

Lees meer

Exposanten

Via deonderstaande button kunt u meer informatie vinden over de deelnametarieven en mogelijkheden van World of Technology & Science. Voor exposanten is het mogelijk om met eigen standbouw deel te nemen of een complete stand te bestellen. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welk cluster u wilt staan en wat uw wensen zijn. Na inzending van dit formulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs. In februari 2014 wordt gestart met het intekenen van de eerste conceptindeling.


Exposanten informatie

Bezoekers

Vanaf medio maart 2014 is de registratie voor bezoekers geopend. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden voor de bezoekersnieuwsbrief van een van de deelbeurzen van World of Technology & Science.

Bezoekers informatie