World of Technology & Science

Met de samenwerking tussen FHI en FEDA is de beurs HET Instrument overgegaan in de beurs World of Technology & Science. World of Technology & Science bestaat uit vier branches: Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Industriële Elektronica en Motion & Drives. De bezoekers kunnen nu in één week (30 september t/m 3 oktober), op één locatie (Jaarbeurs Utrecht) een breed en sterk technologisch aanbod beleven.

>> World of Technology & Science Home <<

X-pedition in a plant

X-pedition

De bezoeker aan de World of Technology & Science kan zich virtueel in een ‘plant’ verplaatsen. In de X-pedition wordt men via een verhaallijn langs producten en diensten van deelnemers geleid. Tijdens de bijeenkomst voor de Process Automation projecten werd door de aanwezige exposanten positief gereageerd op deze mogelijkheid. Vandaag zal de virtuele aanpak ook in het Factory Automation project besproken worden. Tot 14 februari 2014 kunnen exposanten zich aanmelden voor deze X-peditions. Bij meer dan dertig deelnemers worden de virtuele X-peditions fysiek mogelijk gemaakt. Wat houdt dat in voor de bezoeker en wat zijn de voordelen voor de betrokken

Lees meer

Exposanten

Via deonderstaande button kunt u meer informatie vinden over de deelnametarieven en mogelijkheden van World of Technology & Science. Voor exposanten is het mogelijk om met eigen standbouw deel te nemen of een complete stand te bestellen. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welk cluster u wilt staan en wat uw wensen zijn. Na inzending van dit formulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs. In februari 2014 wordt gestart met het intekenen van de eerste conceptindeling.


Exposanten informatie

Bezoekers

Vanaf medio maart 2014 is de registratie voor bezoekers geopend. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden voor de bezoekersnieuwsbrief van een van de deelbeurzen van World of Technology & Science.

Bezoekers informatie