World of Technology & Science

Met de samenwerking tussen FHI en FEDA is de beurs HET Instrument overgegaan in de beurs World of Technology & Science. World of Technology & Science bestaat uit vier branches: Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Industriële Elektronica en Motion & Drives. De bezoekers kunnen nu in één week (30 september t/m 3 oktober), op één locatie (Jaarbeurs Utrecht) een breed en sterk technologisch aanbod beleven.

>> World of Technology & Science Home <<

Development Club Paviljoen

In het Development Club Paviljoen staat innovatie bij de bezoeker centraal. Welke oplossingrichting kan er het beste gekozen worden om een idee te realiseren of een uitdaging op te lossen. Schuif aan in het Development Club Paviljoen en brainstorm over oplossingen. De deelnemende bedrijven demonstreren de ontwikkeling van hardware, software en mechatronica. Uiteraard staan er ook producten die net ontwikkeld zijn met behulp van de laatste technologieën. Deelnemers: Anybridge DevLab Dog Back Design Solutions Incas3 Solutions Kitt Engineering Metatronics TMC Electronics Van Mierlo Ingenieursbureau Mediapartner

Exposanten

Via deonderstaande button kunt u meer informatie vinden over de deelnametarieven en mogelijkheden van World of Technology & Science. Voor exposanten is het mogelijk om met eigen standbouw deel te nemen of een complete stand te bestellen. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welk cluster u wilt staan en wat uw wensen zijn. Na inzending van dit formulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs. In februari 2014 wordt gestart met het intekenen van de eerste conceptindeling.


Exposanten informatie

Bezoekers

Vanaf medio maart 2014 is de registratie voor bezoekers geopend. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden voor de bezoekersnieuwsbrief van een van de deelbeurzen van World of Technology & Science.

Bezoekers informatie