totaal.jpg

World of Technology & Science

Met de samenwerking tussen FHI en FEDA is de beurs HET Instrument overgegaan in de beurs World of Technology & Science. World of Technology & Science bestaat uit vier branches: Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Industriële Elektronica en Motion & Drives. De bezoekers kunnen nu in één week (30 september t/m 3 oktober), op één locatie (Jaarbeurs Utrecht) een breed en sterk technologisch aanbod beleven.

>> World of Technology & Science Home <<

Hoe triggert u de bezoeker om naar úw stand te komen?

Netwerken

Tijdens WoTS komen zo’n 450 exposanten samen om te laten zien hoe hun bedrijven relevant zijn in de wereld van Motion & Drives. Naast dat de samenkomst van al deze bedrijven een meerwaarde creëert, is het ook van belang dat u als exposant alles uit de kast haalt om op te vallen en de bezoeker naar uw stand krijgt. Hoe triggert ú de bezoeker om naar úw stand te komen? Heeft u een activiteit of iets anders bijzonders dat u laat zien bij uw stand? Laat het ons weten, dan kunnen wij het gebruiken bij de bezoekerswerving. Hier gaan wij ons de

Lees meer

Exposanten

Via deonderstaande button kunt u meer informatie vinden over de deelnametarieven en mogelijkheden van World of Technology & Science. Voor exposanten is het mogelijk om met eigen standbouw deel te nemen of een complete stand te bestellen. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welk cluster u wilt staan en wat uw wensen zijn. Na inzending van dit formulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs. In februari 2014 wordt gestart met het intekenen van de eerste conceptindeling.


Exposanten informatie

Bezoekers

Vanaf medio maart 2014 is de registratie voor bezoekers geopend. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden voor de bezoekersnieuwsbrief van een van de deelbeurzen van World of Technology & Science.

Bezoekers informatie