totaal.jpg

World of Technology & Science

Met de samenwerking tussen FHI en FEDA is de beurs HET Instrument overgegaan in de beurs World of Technology & Science. World of Technology & Science bestaat uit vier branches: Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Industriële Elektronica en Motion & Drives. De bezoekers kunnen nu in één week (30 september t/m 3 oktober), op één locatie (Jaarbeurs Utrecht) een breed en sterk technologisch aanbod beleven.

>> World of Technology & Science Home <<

Warmteafvoer effectiever met heatpipes

Warmte is en blijft een probleem binnen de elektronica en door het feit dat alles kleiner moet worden, maar wel meer moet kunnen, wordt het probleem alleen maar groter. Wat doe je namelijk aan een hotspot midden op een print die ingebouwd is in een zeer kleine behuizing die koeling met de gebruikelijke koellichamen niet mogelijk maakt? In dat geval kan het toepassen van heat pipes een oplossing zijn. Warmtetransport met heat pipes Heat pipes zijn de transportbanden voor warmte binnen de elektronicakoeling en het ideale middel om warmte van punt A naar punt B te verplaatsen. Dit kan grote voordelen hebben

Lees meer

Exposanten

Via deonderstaande button kunt u meer informatie vinden over de deelnametarieven en mogelijkheden van World of Technology & Science. Voor exposanten is het mogelijk om met eigen standbouw deel te nemen of een complete stand te bestellen. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welk cluster u wilt staan en wat uw wensen zijn. Na inzending van dit formulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs. In februari 2014 wordt gestart met het intekenen van de eerste conceptindeling.


Exposanten informatie

Bezoekers

Vanaf medio maart 2014 is de registratie voor bezoekers geopend. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden voor de bezoekersnieuwsbrief van een van de deelbeurzen van World of Technology & Science.

Bezoekers informatie