World of Technology & Science

Met de samenwerking tussen FHI en FEDA is de beurs HET Instrument overgegaan in de beurs World of Technology & Science. World of Technology & Science bestaat uit vier branches: Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Industriële Elektronica en Motion & Drives. De bezoekers kunnen nu in één week (30 september t/m 3 oktober), op één locatie (Jaarbeurs Utrecht) een breed en sterk technologisch aanbod beleven.

>> World of Technology & Science Home <<

VAP Seminar

Dinsdagochtend 30 september, zaal Mission 2 De najaarsbijeenkomst van VAP ‘Vereniging Analisten Pathologie’ staat in teken van laboratoria ontwikkelingen. Het ontstaan van centrale pathologielabs voor een bepaalde regio lijkt toe te nemen. Echter zijn er samenwerkingsverbanden tussen ziekenhuizen onderling waardoor er op een decentrale wijze pathologie onderzoek wordt gedaan, zogenaamde satellietlabs. Welke kant gaat het op en welke invloeden spelen een rol, de technologie, logistieke voordelen, kostenreductie, efficiëntie of meer. Voor wie bestemd? Leden van VAP, pathologen, analist pathologie, histologisch analist, cytologisch analist, laboratoriummanagers en -medewerkers, teamleiders pathologie, (hoofd)analisten die in de pathologie actief zijn of daar interesse in hebben.

Exposanten

Via deonderstaande button kunt u meer informatie vinden over de deelnametarieven en mogelijkheden van World of Technology & Science. Voor exposanten is het mogelijk om met eigen standbouw deel te nemen of een complete stand te bestellen. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welk cluster u wilt staan en wat uw wensen zijn. Na inzending van dit formulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs. In februari 2014 wordt gestart met het intekenen van de eerste conceptindeling.


Exposanten informatie

Bezoekers

Vanaf medio maart 2014 is de registratie voor bezoekers geopend. Via onderstaande knop kunt u zich alvast aanmelden voor de bezoekersnieuwsbrief van een van de deelbeurzen van World of Technology & Science.

Bezoekers informatie