Bezoekersregistratiesysteem

Marvel biedt 3 verschillende systemen aan voor het scannen van de bezoekersbadge. Zo beschikt u in een handomdraai over alle gegevens.

De drie keuzemogelijkheden zijn:

  1. Databadge Reader
  2. Wireless Lead Tablet
  3. Lead Scanner App

Databadge Reader
Met de Marvel Databadge Reader kunt u de gegevens op een badge direct lezen, opslaan en printen. Na het scannen print deze reader automatisch een overzichtelijk contactformulier met de gescande data van de bezoeker.

Direct na afloop van de beurs ontvangt u per e-mail een bestand met alle leads die met de Databadge Reader verzameld zijn. In dit bestand is tevens aangegeven welke personen door u als exposant zijn uitgenodigd. Zo heeft u na de beurs een overzicht van alle bezoekers die gebruik hebben gemaakt van uw uitnodiging en/of uw stand hebben bezocht.

De Databadge Reader werkt op stroom (220v).

Wireless Lead Tablet
Met de Wireless Lead Tablet kunt u de gegevens op een badge direct lezen, opslaan en aanpassen. U beschikt ter plekke over de complete gegevens van uw bezoekers. Via de tablet is het mogelijk extra aantekeningen bij de data van de gescande bezoeker te plaatsen.

Tijdens de beurs heeft u de mogelijkheid via RegResult (uw exposantenportal) een bestand met alle leads die met de Wireless Lead Tablet verzameld zijn te downloaden. In dit bestand is tevens aangegeven welke personen door u als exposant zijn uitgenodigd. Zo heeft u tijdens de beurs een overzicht van alle bezoekers die op uw stand zijn gescand. Uw Wireless Lead Tablet is ook uit te breiden met uw eigen actiecodes en een programmering van de standbemanning.

Lead Scanner App
Deze app plaatst u op uw eigen smartphone of tablet zodat u met uw eigen device de bezoekersgegevens scant en opslaat. Alle bezoekersbadges zijn voorzien van een QR code. U scant de QR code, en kunt daarna direct alle gegevens van de bezoeker bekijken en wijzigen, maar ook bijvoorbeeld actiecodes en notities toevoegen. De gescande gegevens kunt u direct in de app bekijken en aanvullen met uw eigen notities.

De leads zijn tijdens de beurs rechtstreeks beschikbaar in uw RegResult (exposantenportal). In dit bestand is tevens aangegeven welke personen door u als exposant zijn uitgenodigd. Zo heeft u tijdens de beurs een overzicht van alle bezoekers die op uw stand zijn gescand.

WOTS Partners