Voedselveiligheid

Woensdag 3 oktober, Zaal Mission 2

Woensdag 3 oktober 2018, Mission II zaal (Supernova, Jaarbeurs Utrecht)

In dit seminar wordt ingegaan op de vraag ‘welke aanpak heb je nodig om voedselveiligheid te garanderen’? De sprekers behandelen ieder hun eigen onderwerp van dit vraagstuk. Onderwerpen zoals het voorkomen van recalls, het behalen van rendement, luchtbehandeling en het automatiseren & traceren komen aan de orde. Dit seminar vindt plaats op woensdagochtend 3 oktober.

Programma

Start & eindtijd Activiteit
09:00 - 09:25

Ontvangst met koffie/thee

09:25 - 09:30

Opening door de dagvoorzitter
Frans van der Brugh, Hygienic Design Cluster

09:30 - 09:50

Trends, uitdagingen en de praktijk van voedselveiligheid
IJsbrand Velzeboer, Scienta nova
download presentatie

09:50 - 10:10

Engineering van voedselveilige installaties
Ron De Keersmaeker, Tetra Pak
download presentatie

10:10 - 10:30

Reductie van de operationele kosten ten gevolge van efficiënte
reiniging
Johan Roels, J-TEC Material Handling
download presentatie

10:30 - 10:45

Pauze met koffie en thee

10:45 - 11:05

Perslucht in de voedingssector
Roy Schep, SMC Pneumatics
download presentatie

11:05 - 11:25

Automatiseren en traceren om voedsel veilig te produceren
Vincent van der Wel, Penko Engineering
download presentatie

11:25 - 11:40

Zelfreinigende vloeistoffilters in hygiënisch ontwerp
Charles Scriwanek, HiFlux Filtration
download presentatie

11:40 - 11:55

Sanitair versus EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) in een tankontwerp
Marcel Houtzager, Altermij-De Gouwe 
download presentatie

11:55

Afsluiting en vragenronde

 

In onderstaande video nodigen betrokkenen bij de totstandkoming van het seminar u van harte uit voor een bezoek aan het lezingenprogramma:

 

Partners