Toon WoTS werelden

Ga in een VR-omgeving zelf aan de slag met oplossingen in een industrieel proces. De deelnemende bedrijven hebben in samenwerking met SPIE een VR-omgeving voor de bezoekers gecreëerd. U meldt zich van tevoren aan, zodat u gegarandeerd bent van deze inspirerende en concrete beleving.

Zet tijdens de Industrial Processing de Virtual Reality-bril (HTC Vice) op en beleef welke oplossingen uw proces verbeteren. Vakexperts lichten de oplossingen op de beursvloer op de stands bij de exposanten desgewenst toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Auto-line zelfreinigende vloeistoffilters

Met het toepassen van de zelfreinigende auto-line vloeistoffilter is de kans op een terugroepactie nihil. Er komen geen productvreemde delen of niet goed opgeloste delen / gel-achtige substanties in het eindproduct. Op de stand van Hiflux Filtration A/S krijgt u een demo van vloeistoffilter.

 


Compressor voor optimaal hygiënisch ontwerp
Met het toepassen van de juiste compressor van Aerzen bereikt u onder meer de volgende voordelen: – 100% olievrij (Class 0 volgens ISO 8573)
– Geen vervuiling door vrijkomende deeltjes vanuit de geluiddemper – Explosieveiligheid in ATEX zones door gecertificeerde in de geluiddemper geïntegreerde vonkenvanger en speciaal aanzuigfilter element.

 


Gronfa Procestechniek B.V.

Gronfa Procestechniek B.V. toont in VR voor Experiencing Solutions een volautomatische vul-en-sluitinstallatie voor cans. Voordelen zijn o.a.: Onderdelen geïntegreerd / volledig automatisch / ‘black-box’ voor de gebruiker -Geen operator nodig – Via PLC mee te communiceren

 


Tetra Pak Processing Systems B.V.

 

 

 

 


Wilt u meedoen aan het project? Schrijf nu in, deelname is kosteloos.

Partners