Toon WoTS werelden

Assembly Partner

Assembly Partner

AssemblyPartner is een vooruitstrevend elektronicabedrijf. De elektronicawereld verandert razendsnel. Stilstaan is voor ons hetzelfde als achteruitgaan. We blijven ons ontwikkelen en volgen de technologische ontwikkelingen op de voet. Door steeds te focussen op kwaliteit en op de klant beleven we al jaren een constante groei. Klanten blijven over het algemeen trouw aan ons bedrijf en klantrelaties gaan vaak jaren terug. Om onze groeiambities voort te kunnen zetten is AssemblyPartner begin 2012 een traject gestart om zich los te maken van Drechtwerk, de sociale werkvoorziening in de regio Drechtsteden. Per januari 2013 zal dit proces voltooid zijn.

Ons DNA

Hoe we werken bij AssemblyPartner? Daar hebben we drie kernwaarden voor geformuleerd, ons DNA. Het is als een belofte: zo gaan we met elkaar om. Intern en extern. Het geldt voor onze medewerkers, klanten en leveranciers.

Professioneel

We investeren in mensen en machines om kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen leveren. Onze productiefaciliteit in Dordrecht is volledig ESD veilig uitgerust en we hebben de productie ingericht volgens het principe van 5S / lean manufacturing, dat betekent een hogere kwaliteit, snelle en efficiënte productie en een hoge yield.

Positief

Eerst ‘ja’ zeggen en dan pas nadenken, dat zit in onze genen. Het klinkt misschien negatief, maar we snappen als geen ander dat u, als u iets moois heeft bedacht, u het zo snel mogelijk in handen wilt hebben. Wij zullen er alles aan doen om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. Het is ons doel u te helpen. Directeur John Drenth: ‘We hebben maar een missie: zoveel mogelijk pizza eten, oftewel overwerken. Want dat betekent dat we bezig zijn uw belofte te realiseren!’

Plezier

AssemblyPartner is een informeel bedrijf. Geen stropdassen, pakken of politiek. We hebben een duidelijke functieverdeling, maar als het nodig is klimt de directeur net zo makkelijk op de vorkheftruck. We zijn open en eerlijk naar elkaar en humor verbindt ons.

Onze werkwijze

‘Een plek voor alles en alles op zijn plek’, is een veelgehoorde uitspraak bij ons. Een goed georganiseerd productieproces biedt tal van voordelen: het is veiliger, efficiënter en de kans op fouten is minimaal waardoor we constant een hoge kwaliteit kunnen leveren.

AssemblyPartner heeft het productieproces ingericht volgens het principe van 5S / lean manufacturing. Toyota begon ooit met deze manier van ‘mager’ produceren waarbij de zaken die irrelevant zijn worden geëlimineerd. Eigenlijk draait alles om vijf s’en: een vaste volgorde van scheiden, sorteren, schoonmaken, standaardiseren en standhouden. Geen discussie, twijfel of fouten, maar een efficiënte productie, een gezond bedrijfsresultaat en tevreden klanten.

Onze mensen

Bij AssemblyPartner werken ruim vijftig mensen, die grotendeels intern zijn opgeleid. Want we investeren niet alleen in machines, maar ook in mensen. Dat is volgens ons de sleutel tot een goede werksfeer en een efficiënt productieproces . AssemblyPartner is een erkend VEV leerbedrijf en ambitieuze medewerkers krijgen de kans om door te groeien, bijvoorbeeld door middel van tweejarige opleidingen die we samen met het Da Vinci College uitvoeren.

Een enthousiast zeskoppig team overlegt met u welke aanpak het beste is voor uw productie. Samen hebben we zevenenzeventig jaar technische werkervaring!

Laatste berichten

Partners