Bibus Romicon B.V.

Bibus Romicon B.V.

BIBUS Romicon BV - uw partner voor innovatieve oplossingen op het gebied van pneumatiek, mechatronica, hydrauliek en milieutechniek.
Als technisch handels- en dienstverlenend bedrijf zien wij ons als consultants, probleemoplossers en solution providers voor uw vraagstellingen en/of toepassingen.

Ons hooggekwalificeerde en ervaren team vindt, ontwikkelt en produceert samen met onze nationale en internationale partners ook speciale oplossingen en dit reeds van één (1) stuk tot een serie.

Naast standaardcomponenten omvat ons productportfolio innovatieve, soms unieke producten op het gebied van pneumatiek, mechatronica en milieutechnologie.

Samen met onze nationaal en internationaal gerenommeerde partners en producenten staat BIBUS voor kwaliteit, service, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid.

Wij willen u ondersteunen om nog succesvoller te worden. Bijvoorbeeld door uw machines, installaties of systemen sneller, productiever, efficiënter, betrouwbaarder, nauwkeuriger, duurzamer, ergonomischer of eenvoudiger te maken met onze componenten, oplossingen en assemblages. Daar staat onze slogan voor:

BIBUS, supporting your success.

Het is ook ons doel om u gedeeltelijk te ontlasten in uw productie of assemblage. Dit kunnen we doen door het leveren van volledig geprefabriceerde en geteste assemblages om zo capaciteiten bij u vrij te maken.

Onder service verstaan wij enerzijds de passende en snelle oplossing van uw vraag. Anderzijds het leveren van hoogwaardige producten op de afgesproken datum tegen marktconforme en oplossingsgerichte prijzen.

Als dochteronderneming van de wereldwijd actieve BIBUS Group bieden wij ook een grensoverschrijdende service voor u en uw partners.

Wij willen u duurzame voordelen bieden - want uw succes is ook ons succes.

BIBUS group video presentatie.

WOTS Partners