GHM Meettechniek

GHM Meettechniek

De allround specialist voor meet- en regeltechniek

De GHM Group staat garant voor de beste, “Made in Germany”, kwaliteit meet-en regeltechniek. Onze producten worden ontwikkeld en gefabriceerd door een zorgvuldig samengestelde selectie van kleine, zeer succesvolle fabrikanten van meettechnologie uit Duitsland en Noord-Italië. Samen goed voor bijna 200 jaar ervaring!

De GHM-Group, in Nederland vertegenwoordigd door haar dochter onderneming GHM Meettechniek, ontwikkelt, produceert, en verkoopt sensoren, meet- en bewakingssystemen voor zowel productieprocessen in de voedsel- en procesindustrie alsmede de (hightech) machinebouw en milieutechniek.

Het zeer omvangrijke assortiment is opgedeeld in een aantal bedrijfsonderdelen waaronder:

  • “Industrial sensors”; instrumenten voor het meten, bewaken en regelen van o.a.; doorstroming, niveau, druk en temperatuur. Daarnaast
  • “Industrial electronics”; schakel- en scheidingsversterkers, omvormers, displays en regelaars voor toepassing in en om de schakelkast.
  • “Portable Devices”, draagbare of handmeetinstrumenten voor bijna elke parameter, zoals temperatuur, druk, materiaal en luchtvochtigheid, maar ook analyse metingen als pH/redox, geleidbaarheid en (opgeloste) zuurstof.
  • “Signal conditioning and Data acquisition”; verzamelen, verwerken en opslaan van procesmeetwaarden.
  • “Environmental Technology”; bepaling van buiten-, binnen en werk(arbo)klimaat, door meting van o.a. luchtsnelheid, temperatuur, vochtigheid, lichtsterkte, geluid etc.
  • “Calibration and Services”; kalibraties van de onze instrumenten, maar ook voor diverse andere merken in onze hoog kwalificeerde testlaboratoria.

Naast het zeer uitgebreide programma standaard oplossingen spelen wij graag in op wensen en speciale eisen uit de diverse takken van industrie.

Partners