Hellebrekers Technieken

Hellebrekers Technieken

Sinds de oprichting in 1971 is Hellebrekers Technieken uitgegroeid tot toonaangevende specialist in gebouw- en procesinstallaties. Als technische dienstverlener kan Hellebrekers klanten ondersteunen van ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer van technische installaties. We bieden totaaloplossingen aan op het gebied van industriële automatisering, en water- en klimaatbehandeling.

De business unit Industriële Automatisering van Hellebrekers is een system integrator. De unit is sterk in het ontwerpen en installeren van unieke softwareapplicaties en besturingssystemen die de automatisering van industriële productieprocessen optimaliseren. We werken voor klanten aan hun proces- en gebouwautomatisering en industriële waterzuivering. Hierbij ligt de focus op eindklanten in de maakindustrie en de machinebouw. We voeren opdrachten uit voor gerenommeerde organisaties zoals Unilever, Proti-farm, DMT Environmental Technology en Aviateur Banketbakkerijen. Deze klanten ondersteunen wij met oplossingen in de vorm van bekabelingswerkzaamheden, schakelpanelen, PLC besturing, SCADA visualisatie en MES software.

Op de WoTS laten we u kennismaken met één van onze nieuwste applicaties: de Factory Assist. De Factory Assist is een AR applicatie, waarmee het productieproces kan worden uitgelezen en aangestuurd. AR versmelt de werkelijke wereld met de digitale wereld door aan een live beeld van de realiteit digitale informatie uit het productieproces toe te voegen. Die informatie betreft bijvoorbeeld technische onderdelen van de machine of procesindicatoren. Het tastbaar maken van de digitale informatie stelt de operator in staat om tijdens het productieproces doelgericht actie te ondernemen. Dat resulteert in meer focus op kerntaken, minder fouten en een flexibel productieproces. Bovendien kunnen met AR actuele werkinstructies worden weergegeven en virtuele prototypen worden gerealiseerd.

In onze stand op de WoTS laat Hellebrekers u ervaren hoe het is om een machine te bedienen en in te zien met behulp van AR. U vindt ons in de World of Automation, Hal 11 - standnummer E013.

 

Contact:

Hellebrekers Technieken

Marconiweg 28
8071 RA Nunspeet
T: +31 (0)341 - 252688

 

 

WOTS Partners