Holland Hydraulics B.V.

Holland Hydraulics B.V.

Holland Hydraulics B.V. is dit jaar aanwezig tijdens de WOTS samen met zusterorganisatie Holland Actuators B.V. Holland Hydraulics is een familiebedrijf, opgericht in 1994, gespecialiseerd in hydraulische aandrijvingen. Holland Actuators is gespecialiseerd in elektro/mechanische aandrijvingen. Daarmee bieden wij kwalitatief hoogwaardige hydraulische en elektro/mechanische componenten, systemen, en Turn-Key oplossingen voor de industriële, maritieme, offshore markt.

Met een team van deskundige ingenieurs, uitgebreide kennis en ervaring, zorgen we voor de optimale klant specifieke hydraulische of elektro/mechanische oplossing. We werken nauw samen met onze klanten en leveranciers over de hele wereld en houden de communicatielijnen kort. Hierdoor kunnen wij uitstekend voldoen aan de wensen en eisen.

Om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment hoogwaardige hydraulische of elektro/mechanische componenten aan te kunnen bieden, zijn wij de trotse partner van gerenommeerde fabrikanten zoals HEB Hydraulik-ElementebaU GmbH, HKS Dreh-antriebe GmbH, Jahns Hydraulik GmbH, Niasa, The Oilgear Company, Parker Hannifin B.V., Rickmeier, Scanwill Fluid Power ApS, en SSH Stainless steel.

Wij beheersen en begeleiden het gehele project van consultancy, engineering, productie, installatie, besturing, inbedrijfstelling en onderhoud en zo voorzien wij de klant van een allesomvattende en klant specifieke oplossing.

Alle componenten, systemen en Turn-Key installaties voldoen aan de vereiste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Bezoek ons op stand 10C063 in hal 10.

MOVEMENT DRIVEN BY QUALITY

WOTS Partners