Hupico bvba

Hupico bvba

HUPICO werd 24 jaar geleden opgericht door Huyghebaert Pierre uit een passie voor techniek en machinebouw. Als exclusief verdeler van verschillende topmerken van machine componenten, is HUPICO gegroeid tot een vaste en onmisbare waarde in de Benelux. Het klantenpakket bestaat vooral uit machinebouwers en eindklanten in de montagetechniek die alle sectoren vertegenwoordigen.

Sinds 1994 is HUPICO exclusief verdeler in de Benelux van toevoer- en assemblagesystemen van LANCO (triltoevoer, opvoer bunkers), FLEXFACTORY (flexfeeder), OHRMANN (O-ringen montage eenheden) en STAER (veer ontwarrelaar). Voor transportsystemen zijn er samenwerkingen met MONTECH en MONTRATEC. Op het einde van de assemblagecylus komt het ultrasoon-, warmelucht- of laserlassen van de kunststoffen met RINCO Ultrasonics, PHASA, Leister of Hawo.

Op de robotmarkt vertegenwoordigt HUPICO het merk EPSON, wereldwijde marktleider in de SCARA robotten met de G-serie, Spider-serie en Light Scara reeks alsook 6-assige robots zoals de ProSix serie (C4/C8), de N-serie (N2, N6) en de nieuwe VT6.
Op WOTS 2018 zullen de nieuwste EPSON robotten worden voorgesteld alsook lichten we een tipje van de dual-arm sluier op !

Laat u overtuigen op de HUPICO stand in Hall 11 - stand E017  !

www.hupico.be

Hupico bvba • Korte Magerstraat 4 • B-9050 Gentbrugge • België
T : +32 9 210 40 60 • info@hupico.be

Laatste berichten

Partners