Intemo

Intemo

Bij Intemo bieden wij industriële embedded hardware oplossingen aan in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een fanless mini computer, monitoren, sensoren of een I/O module; bij Intemo kunt u terecht. Behalve de distributie van meerdere vooraanstaande merken, ontwikkelen wij samen met u een idee tot een eindproduct. Wij maken van uw productbehoefte een oplossing, die volledig aangepast is naar uw wens en uit voorraad leverbaar is. Dit kan zowel standaard als custom. Wij streven erna om u zo veel mogelijk te ontzorgen.

Een oplossing voor iedereen!

Intemo kan u, via een uitgebreid partnernetwerk, een brede range aan zowel standaard als custom producten aanbieden. Denk hierbij aan industriële computers, panel PC’s, (touch)screens, vision oplossingen en CPU borden. Bent u op zoek naar een complete oplossing? Wij kunnen meerdere producten voor u combineren en de oplossing volledig verzorgen. Mochten onze standaardproducten u niet de gewenste oplossing bieden, dan zorgen onze engineers ervoor dat er een oplossing op maat voor u wordt gemaakt. Hierdoor vindt u bij ons altijd een oplossing die bij uw wensen aansluit.

De merken waar wij onder andere mee werken zijn: IEI, DFI, Neousys, ICOP, Enable-IT en e-Kiosk.

Wij denken met u mee!

Wilt u een of meerdere van onze producten integreren in uw systeem? Dat is mogelijk! Intemo denkt mee in het design van uw systeem en houdt altijd rekening met uw wensen. Wij passen zo nodig onze producen aan, zodat het goed aansluit bij het door u beoogde gebruik. Als u op zoek bent naar een totaaloplossing, kunnen wij u adviseren over een geschikte combinatie van producten. Onze engineers staan voor u klaar!

Wij kijken samen naar een oplossing!

Intemo heeft een ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van producten. Heeft u een idee voor een oplossing? Wij kunnen daar invulling aan geven! Wanneer de markt geen geschikte oplossing biedt, kunnen wij een geheel nieuw product ontwikkelen. Wij kijken graag samen met u naar de technologische mogelijkheden. Onze engineers zorgen voor een oplossing op maat die voldoet aan al uw eisen. In het gehele traject kunnen we u begeleiden, ondersteunen en ontzorgen. Samen komen we tot een geschikte oplossing voor u. Met onze ervaring en technisch inzicht behoeden we u voor de valkuilen die komen kijken bij productontwikkeling. Zo heeft u een zorg minder en kunt u de focus houden op uw kernactiviteiten.

Tijdens WOTS kunt u ons vinden in World of Automation (hal 11) op stand nummer 11E078. Kom gerust eens langs, wij ontvangen u graag!

Partners