Interscience B.V.

Interscience B.V.

Interscience Benelux: 40 jaar ervaring op het gebied van innovatieve chromatografie


Opgericht in 1975 is Interscience uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve chromatografieoplossingen. Met 66 medewerkers en ruime vestigingen in Louvain-la-Neuve (België) en Breda (Nederland) zijn we optimaal georganiseerd om onze klanten in de Benelux van dienst te zijn.

Uw applicatievraag staat altijd centraal! Het is onze kracht om deze te koppelen aan relevante technologische ontwikkelingen en concreet te vertalen naar bruikbare en rendabele oplossingen. Goede adviezen, robuuste apparatuur en snelle, betrouwbare service liggen ten grondslag aan jarenlange vruchtbare samenwerkingsverbanden.

Uniek is ook ons eigen Opleidingen Centrum, waar wij jaarlijks ruim 300 cursisten de fijne kneepjes van de chromatografie leren. Cursussen worden in het Nederlands, Frans en Engels gegeven.

De gedachte “waarin je goed in bent wil je steeds beter in worden” heeft geleid tot het oprichten van een 3-tal gespecialiseerde businessunits. Deze aanpak garandeert een scherpere focus op de bijbehorende klant c.q. markt, evenals een verregaande productspecialisatie. Ook creëert het een merkonafhankelijkheid waardoor wij niet alleen in de Benelux breder kunnen opereren, maar daarnaast ook internationale klanten beter van dienst kunnen zijn.

GAS: Global Analyser Solutions
Houd zich bezig met de ontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van gasanalysers voor de petrochemische industrie. Dit zowel op basis van het GC platform  van Thermo Scientific, als met de in eigen beheer ontwikkelde CompactGC™www.gassite.com

IS-X: Interscience Expert Center
U heeft chromatografievragen die de reguliere scoop voorbij gaan? U zoekt antwoorden op het gebied van methodeontwikkeling, validatie, kwaliteitscontrole en lab management?
De IS-X specialisten zijn in staat om quasi elke analytische vraag adequaat te beantwoorden. IS-X werkt instrumentleverancier onafhankelijk en is dan ook het ideale adres om (pre-offerte) haalbaarheidsstudies te laten uitvoeren. www.is-x.com

SampleQ
Gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van geautomatiseerde sampleprep systemen voor analytische laboratoria. SampleQ is een strategisch alliantie met Flamac – gespecialiseerd in innovatieve oplossingen op het gebied van high-throughput screening. SampleQ systemen, stand-alone of volledig geïntegreerd binnen analytische instrumentatie,  worden gebruikt door zowel
routine als  R&D laboratoria. Toepassingsgebieden zijn onder andere:farmaceutische screening, metabolomics, food, milieu-analyes en klinische chemie. www.sampleq.com

 

Tot slot: onze Service & Consumables. Met 25 medewerkers beschikken wij over het grootste Service & Support team in de Benelux, wat ten goede komt aan de kwantiteit (snelheid en flexibiliteit) én kwaliteit van onze werkzaamheden. Daarnaast leveren wij onze consumabless (o.a. Restek, Thermo/Hypersil), mét deskundig advies, uit voorraad..

Partners