JC-Electronics

JC-Electronics

Wij zijn JC-Electronics; een internationale speler op het gebied van industriële elektronica. Wij leveren een bijdrage aan de circulaire economie door gebruikte en defecte elektronica voor bedrijven en fabrieken te reviseren en hier service op te verlenen. Zo is deze weer beschikbaar voor de klant of voor de markt en kan deze opnieuw ingezet worden in productieprocessen. Door een intensieve samenwerking met onze klanten en distributeurs voorkomen we overbodige investeringen en daarmee kapitaal- en materiaalvernietiging.

Hoe het allemaal is begonnen
JC-Electronics is in 2006 opgericht door Jannes Cruiming en Gerard Katje. Het is begonnen met deze twee heren op een zolderkamer, maar al na één jaar verhuisden ze met vijf medewerkers naar een groter pand op het industrieterrein in Marum. In 2010 groeide het bedrijf wederom uit zijn jasje en werd het naastgelegen pand aangekocht. Het bedrijf telde toen 27 werknemers. JC-Electronics bleef maar groeien en met ondertussen 110 medewerkers, werd in 2015 opnieuw meer ruimte bijgekocht en gehuurd. Met verdere groei in het verschiet, werd in 2016 een pand in Leek aangekocht. Na een grondige verbouwing werd dit pand in 2017 betrokken.

Op dit moment werken in Leek meer dan 200 medewerkers aan het dagelijks bedienen van nationale en internationale klanten. Naast de vestiging in Leek heeft JC-Electronics vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en partners in Spanje, Italië en Polen.

Laatste berichten

Partners