Laser 2000 Benelux

Laser 2000 Benelux

Laser 2000 biedt toonaangevende technologieën in de fotonica. Wij vertegenwoordigen een 50-tal bekende én nieuwe merken op dit gebied.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • lasers, lasersystemen en laserveiligheid
  • handschoenkasten
  • licht- en kleurmetrologie
  • motion control
  • vision en inspectie
  • optische componenten

Onze productspecialisten hebben bij elkaar genomen meer dan 70 jaar ervaring in de fotonica. Dankzij onze diepe technische achtergrond en markt-kennis kunnen wij goed meedenken met onze klanten en oplossingen aandragen - zowel binnen als buiten ons eigen productgamma.

Handschoenkasten

Wij leveren handschoenkasten van KoreaKiyon. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerp en de fabrikage van de meest geavanceerde handschoenkasten, voor research en massaproduktie wereldwijd. KoreaKiyon speelt constant in op de wensen van de internationale industrie en ontwikkelen de beste kwaliteit handschoenkasten, purifiers, sensoren en vacuumkamers.

Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 handschoenkasten van KoreaKiyon in gebruik. Het is een zeer betrouwbare leverancier die is erkend als  kwalitatief goed en concurrerend in de markt. Vanwege de gunstige geografische ligging tussen massa-producenten als Samsung en LG, kan KoreaKiyon zichzelf optrekken aan hun eisen en hoogwaardige handschoenkasten ontwikkelen voor display, energie, flexibele electronica, verlichting/LED, optiek, medische en zonnecel industrieën.

Laserveiligheid

Veiligheid voor de lasergebruiker én voor omstanders staat bij ons, als leverancier van lasers, natuurlijk hoog in het vaandel. Wij adviseren u graag over onze laserveiligheidsproducten zoals brillen, gordijnen, staande schermen en kijkvensters.
Laserveiligheid consultancy doen wij ook; op basis van uw laser parameters kunnen we u adviseren wat de beste oplossing is om tot praktisch uitvoerbare laserveiligheid te komen.

Wij ontmoeten u graag tijdens WoTS op onze stand
in hal 7; standnummer F034.

Laatste berichten

WOTS Partners