Lenze B.V.

Lenze B.V.

Bezoek ons ​​tussen 2 en 5 oktober op de WoTS 2018 op stand 11D024 én 11A013, digitaal aan elkaar verbonden.

We begrijpen uw toekomstige machine eisen.

Met 70 jaar ervaring in motion control voor machines begeleiden we u in alle fasen van het engineeringproces op weg naar de perfecte oplossing - van het bedenken van het eerste idee tot het formuleren van een concept, het ontwikkelen van oplossingen, het produceren van de machine en zorgen dat de machine probleemloos blijft. Hierdoor kunt u de tijd die u aan ontwikkelingswerk besteedt verkorten en krijgt u meer ruimte om zich te concentreren op uw kerncompetenties.

Flexibiliteit door schaalbare hardware.
Dankzij ons uitgebreide automatiseringsplatform - met alles van het bedieningsniveau tot het veldniveau en de elektromechanica - geniet u van maximale flexibiliteit voor het creëren van compleet nieuwe mogelijkheden met alle benodigde toepassingen, van kleine machinemodules tot complexe systemen.

Betrouwbaarheid via modulare-software.
Ontwikkel uw software snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Met onze set softwaremodules, bestaande uit geteste, kant-en-klare machine-oplossingen en technologische toepassingen.

Netwerken door digitale oplossingen.

Digitale engineeringoplossingen:
Maak complexe automatiseringsinteracties gemakkelijker te begrijpen voor programmeurs en ontwerpingenieurs - met een bijvoorbeeld een digitale tweeling.

Digitale service-oplossingen:
Verhoog de productiviteit en de betrouwbaarheid van uw machines en systemen. Gebruik een in de markt geteste complete oplossing tijdens het gebruik van de machine, met geïntegreerde beveiliging voor veilige connectiviteit en veilige gegevensoverdracht van de machine naar de cloud en weer terug. Profiteer van de veilige opslag en analyse van alle gegevens en de daaruit voortvloeiende benutting door middel van slimme toepassingen.

Ontmoet de mensen bij Lenze die dit en vele andere dingen laten gebeuren.

Laatste berichten

Partners