LPS B.V.

LPS B.V.

LPS levert graag datgene wat u vraagt, maar verkoopt nog liever datgene wat u nodig heeft. Tegendraads of wellicht brutaal zegt de één, want we stellen graag vragen. "Verkopen met kennis" of "vooral kundig" horen we gelukkig veel vaker van onze klanten. Zelf gebruiken we het liefst het begrip:

"Samen zoeken naar competente oplossingen".

 

LPS timmert intussen al weer ruim 20 jaar aan de weg in laboratorium-, pilot plant- en procesomgeving en we kennen twee hoofdactiviteiten:

  • Chemie

We zijn thuis in de wereld van oplosmiddelen, van de zouten en reagentia, we blinken uit in ISO-17025 en ISO Guide 34 geaccrediteerde referentie oplossingen voor TOC- en element-analyse, en in analytische standaarden voor Karl Fischer, ion chromatografie en geleidbaarheid. We zijn leidend in titrimetrie, en we blijven altijd maar weer op zoek naar slimme ideeën.

  • Techniek

We zijn thuis in de wereld van URS-FS-DS, engineering en skidbouw, IQ-OQ-PQ. We hebben als geautoriseerd dealer van Huber (www.huber-online.com) kennis en kunde op het gebied van koelen en verwarmen. We bedenken, ontwerpen en bouwen complexe reactor systemen, gebruiken state of the art meet- en regeltechniek en we blijven altijd maar weer op zoek naar slimmere oplossingen.

Beursproject: Kalibreren en Kwaliteit

De acceptatie van internationale standaarden, zoals ISO 9001, ISO 17025 en ISO Guide 34, maakt het producenten mogelijk om de kwaliteit van hun producten en services tot uiting te brengen, opdat klanten kunnen evalueren welk niveau benodigd danwel acceptabel is.

In het verlengde van het beursproject "kalibreren en kwaliteit" wil LPS graag met u van gedachten wisselen, u mogelijk op andere gedachten brengen, over de positie en het juist gebruik van referentiestandaarden. We plaatsen dit in een kader van Certified Reference Materials met betrekking tot calibration, verification en suitability testen, en richten onze aandacht daarbij met name op TOC analyse in farmaceutische omgevingen.

Het is onze wens en ons streven om samen met u te mogen werken aan ‘klaar voor gebruik’ oplossingen in zowel technische als commerciële zin.

Wij zien u graag op onze stand!

Laatste berichten

Partners