Potteau Labo

Potteau Labo

POTTEAU Labo N.V. is de uitgesproken marktleider in België op het gebied van laboratoriummeubilair voor ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, de chemische, pharmaceutische en voedingsindustrie.

Ook op het gebied van interieurinrichtingen vervult Potteau Labo N.V. een toonaangevende rol. Prestigieuze en vaak ingewikkelde projecten vormen de dagelijkse uitdagingen die het bedrijf met succes aangaat.

Sinds de vroege jaren negentig werden de grenzeloze productiemogelijkheden van Potteau labo ook toegepast bij de inrichting van luxehotels. Tot ver buiten Europa werd de voorbije twee decennia een ijzersterke reputatie opgebouwd als afwerkingbedrijf van publieke ruimtes van vier- tot vijfsterren deluxe hotels.

Ook meer en meer musea en tentoonstellingsruimtes worden door ons ingericht. Prestigeuze projecten worden in binnen- en buitenland met veel vakkenis en zin voor detail uitgevoerd.

Als specialist in de totaalafwerking van gebouwen levert en plaatst Potteau labo ook binnendeuren in alle mogelijke afwerkingen. Het leveren en plaatsen van akoestische en brandwerende deurgehelen behoort tot onze specialiteit.

WOTS Partners