Prodek Automation Products

Prodek Automation Products

PRODEK is opgericht in april 2001 en treedt op als exclusieve vertegenwoordiger van een aantal internationale fabrikanten van hard- en software producten voor de technische automatiseringsmarkt.

 

Onze besturing-, bedienings- en communicatie producten treft u aan in machines en apparaten bij productiebedrijven, producenten van voedingsmiddelen en chemische- en farmaceutische industrieën.

 

Leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn een "must" voor leveranciers van industriële producten. PRODEK streeft ernaar om langdurige relaties te onderhouden met klanten en leveranciers waardoor lange termijn garanties kunnen worden afgegeven voor de leverbaarheid van apparatuur en componenten.

 

Natuurlijk staat naast de levering van producten, advies en dienstverlening hoog in het vaandel. Wij zullen u dan ook graag adviseren over de toepassingsmogelijkheden van onze producten in uw applicaties.

 

Met het World-Wide-Product-Support programma houden wij (eventueel voor-geconfigureerde) producten voor u op voorraad welke wij dezelfde, of de eerst volgende werkdag naar elke gewenste locatie kunnen versturen. Hiermee wordt u de zorg voor reserve delen uit handen genomen.

WOTS Partners