Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksoverheid zet zich in voor een uitstekend ondernemersklimaat. Ministeries stippelen daar beleid voor uit. De taak om dit beleid uit te voeren ligt bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Ondernemend Nederland kan bij ons terecht met vragen op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Wij bieden onze klanten producten en diensten aan, waaronder: voorlichting en advies, financiële regelingen, wet- en regelgeving, netwerken en hulp bij het vinden van zakenpartners. RVO.nl is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Tijdens de World of Technology & Science 2018 treft u RVO in de wereld van Industrial Processing. Experts van de fiscale regelingen Energie Investeringsaftrek (EIA) en Milieu Investeringsaftrek (MIA\Vamil) staan voor u klaar om te kijken hoe u middels deze regelingen fiscaal voordelig kan investeren in energiebesparende en/of milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Ook voor de industriële investering bieden deze regelingen uitgebreide en uiteenlopende mogelijkheden. Oriënteert u zich op investeringen in relatie tot energieopslag? Ziet u kansen in de toepassing van verdergaande isolatie? Wilt u inzetten op elektrificerende technieken? U bent bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden RVO u biedt en/of heeft u vragen waar u een expert-blik op kan gebruiken, zoek ons op bij stand 9A004.

Partners