Rockwell Automation B.V.

Rockwell Automation B.V.

Rockwell Automation (NYSE: ROK), is ‘s werelds grootste bedrijf wat zich volledig toelegt op industriële automatisering en informatiesystemen.

Onze doelstelling is om u als klant, met behulp van onze oplossingen, in staat te stellen om productiefaciliteiten en machines te realiseren welke een concurrentievoordeel bieden en tevens duurzaam zijn. Met ons hoofdkantoor gevestigd in Milwaukee, Wisconsin, US, heeft Rockwell Automation 22.000 werknemers in dienst welke in meer dan 80 landen vertegenwoordigd zijn om u te ondersteunen.

Partnership met Routeco

Vanaf 01 oktober 2013 werkt Rockwell Automation met Routeco samen om de Nederlandse machinebouwers meer waarde te kunnen bieden. Zodoende staan wij gezamenlijk vertegenwoordigd op de Word of Technology en Science beurs. Bezoek onze stand tijdens de WoTS en wij horen graag, onder het genot van een hapje en een drankje, wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

We zijn er voor u waar en wanneer u dat wilt. Uw succes is onze prioriteit.

Focus op uw succes

Onze producten voor automatisering en informatiesystemen, en ondersteunende diensten zijn volledig gefocusseerd om het succes van uw onderneming te vergroten.

Of u nu een stand-alone oplossing nodig heeft, of een systeem welke door uw gehele onderneming geïntegreerd is. U kunt onze technologie en kennis gebruiken om uw producten en diensten sneller op de markt te krijgen en tevens de productiekosten te verlagen. Onze producten hebben een hoge reputatie op het gebied van normen een de veeleisende productie-omgevingen en industrieën.

Laatste berichten

Partners