Scala Scientific

Scala Scientific

 

Scala Scientific, uw laboratorium apparatuur specialist.

Scala Scientific, opgericht in 2009, is een gevestigde naam in de Nederlandse laboratorium wereld. Scala Scientific heeft de mogelijkheid elk laboratorium in Nederland en België te voorzien van algemene laboratorium apparatuur voor bereiding en opslag van samples en het veilig of steriel werken met samples.

De medewerkers van Scala Scientific hebben samen ruim 50 jaar ervaring in de verkoop en service van laboratoriumapparatuur. Onze technici zijn STEK/BRL-100 erkend en hebben jarenlange ervaring in het oplossen van storingen, plegen van onderhoud en het aanbrengen van modificaties aan bestaande apparatuur.  Door deze ervaring zijn wij in staat onze klanten vakkundig te adviseren over de aanschaf van apparatuur en de service die van belang is.

Die service bestaat uit levering en installatie van nieuwe apparatuur, het preventieve onderhoud aan deze apparatuur en een 24 uur per dag / 7 dagen per week service. In geval van storing zijn wij indien gewenst binnen 4 uur ter plaatse in geheel Nederland om de storing te verhelpen.

 

Partners