Sick BV

Sick BV

SICK in de wereld
SICK opereert in ruim vijftig landen vanuit één of meerdere eigen vestigingen met meer dan 6.600 medewerkers. En in de meeste overige landen wordt SICK vertegenwoordigd door gekwalificeerde agenten. Het uitgebreide verkoop- en servicenetwerk met eigen vestigingen en vertegenwoordigingen beslaat in totaal maar liefst meer dan 115 landen.
Het hoofdkantoor SICK AG is gevestigd in Waldkirch (Zwarte Woud – Duitsland).

Al decennia in Nederland:
SICK is sinds 1976 in Nederland zeer actief. De medewerkers van SICK B.V. - een 100 % dochter van SICK AG - zijn professionals die uw taal spreken. En de taal van de branche waarin u werkzaam bent. Dankzij de Solution Centers kent SICK alle branches waarvoor zij oplossingen ontwikkelt door en door. SICK kent ook de knelpunten in al die branches. Of u met SICK wilt praten over Industriële Automatisering of Logistieke Automatisering u treft binnen de betreffende Solution Centers altijd experts die uw taal spreken en uw situatie kennen.

Industriële Automatisering
Objecten detecteren, tellen, plaats bepalen, positioneren, vorm, situatie, kleur- en oppervlak-verschillen identificeren, aanwezigheid controleren, met kleur contrasten sturen, het onzichtbare herkennen, niveau meten, afschermen van gevaarlijke werkplekken en situaties... Het SICK assortiment is net zo veelzijdig als de detectievraagstukken.

Het productenprogramma omvat o.a. puls- en codegevers, optische sensoren, inductieve-, capacitieve-, magnetische- en cilindrische benaderingsschakelaars, ultrasoon sensoren, afstandmeetsystemen, kleursensoren, contrast- en luminescentietasters, metende lichtschermen, visionsensoren en –systemen, sensoren voor niveaudetectie, druksensoren, lichtschermen, veiligheidslaserscanners, veiligheidscontrollers, inloopbeveiligingssystemen, etc.

Logistieke Automatisering
SICK houdt zich niet bezig met alle denkbare logistieke processen, maar met het traject dat Intralogistics wordt genoemd. Alles wat 'intern' getransporteerd wordt, moet op vele locaties gedetecteerd, gecontroleerd, geïdentificeerd en verder gedirigeerd worden. Bij binnenkomst van de goederen, tijdens de fabricage of verwerking, het transport van de ene naar de andere interne zone, het sorteren, de opslag in magazijnen, het verpakken, de orderpicking en het weer verzenden / distribueren.

SICK focust zich op dat deel van de logistieke wereld. Met oplossingen voor in- en uitgangscontrole, identificatie van producten en volumemeting. Het productenprogramma omvat o.a. stationaire barcodescanners, handscanners, volumemeetsystemen, RFID, op camera-technologie gebaseerde 1D- en 2D-codelezers, etc.

Proces Automatisering
Voor Emissie-, (CEMS), Proces-, en Ultrasone flowmetingen: continue stofconcentratiemeting in afgassen en stoffilterbewaking; online gasanalyse systemen t.b.v.: HCL, HF, CxHy, NOx, SO2, CO, CO2, H2O, etc, (zowel d.m.v. in situ als extractieve methode); ultrasone debiet / flowmetingen t.b.v. emissie vracht en of flare; ultrasone gasmeters o.a. t.b.v. offshore, custody transfer, gasopslag, distributie; speciale proces meetsystemen voor gas en vloeistof, TOC, TC, en Hg in rookgas; tunnel monitoring systemen t.b.v. zicht, CO, NOx, flow en stofconcentratiemeting; data opslag en evaluatie systemen, emissie registratiesystemen

En verder…..
Buitenbeveiliging gebied en gebouw voor in- en uitbraakpreventie, verkeerstechniek voor bijvoorbeeld hoogtemeting bij tunnels en bruggen, maar ook bagageafhandelingssystemen voor op luchthavens.

Dus wat de vraag ook is: dé oplossing komt van SICK.

Laatste berichten

WOTS Partners