SMD-TEC

SMD-TEC

Smd-tec specialiseert zich in de verkoop, installatie en service-ondersteuning van machines en verbruiksgoederen die gerelateerd zijn aan de verwerking van SMD.
Wij adviseren in elke sporttak waaronder: dispensing, jetting, bestukking, printing, vapor phase dampfase solderen, selectief solderen, AOI, SPI, X-ray, enz.
Ervaring

Ons bedrijf wordt bestuurd door gepassioneerde deskundigen met meer dan 20 jaar ervaring.

• Hands-on SMD productie en proces kennis zit ons in de vingers,
• Jarenlange verkoopadvies en service deskundigheid zit in ons bloed,
• De liefde voor machines zit in ons hart.
Respect
Dit is de fundamentele basis voor een samenwerking en ook van onze benadering van smd bestukking. Wij willen deze vorm van productie binnen de Benelux en in verlenging Europa houden. Uit respect voor de nobele kunst van de elektronica productie. En U als klant verdient het respect omdat u zich elke dag weer engageert om op te boksen tegen de prijsoorlog die rondom u gevoerd wordt.
Service

Welk type of fabrikant u ook kiest. U mag veeleisend zijn! Reken op onze full support tijdens de levenscyclus van uw machines. Wij geven de service en support met eigen personeel, freelancers en specialisten van onze partners. U staat er nooit alleen voor.

Uniek

Onze activiteiten zijn opgesplitst in twee takken, enerzijds de verkoop van SMD machines en verbruiksgoederen, en anderzijds de verhuur van SMD machines. Bij de aankoop van machines heeft de klant keuze uit een breed gamma van vooraanstaande machine fabrikanten. Zowel de beginnende producent, de laboratoria en universiteiten, als de doorwinterde medium speed/high mix producent komt aan zijn trekken.
Bij de huur van machines is er een bijkomende en uitgebreide keuze waarbij volledige medium en high speed productiemachines op huurbasis kunnen verkregen worden. U heeft hierbij zelfs de optie om op geregelde tijdstippen uw machines te upgraden naar de nieuwste modellen. Zo kan uw productielijn meegroeien met uw business i.p.v. onmiddellijk een hoge investering te doen om dan maar te hopen dat je voldoende werk zal hebben.

All-round

Aanvullend op de machine worden ook hoge kwaliteit verbruiksgoederen aangeleverd met onder andere Stannol soldeerstaven/draad en flux, Heraeus soldeerpasta en (geleidende) lijm, en Christian Koenen High Tech Stencils. Verder doen we aan klant specifieke oplossingen in automatisatie en soldeeroplossingen.

Door u, voor u

No matter welk probleem u in uw schoot krijgt geworpen, we zijn ervan overtuigd dat we samen een oplossing kunnen vinden. Dit voor ieders technische criteria en budget.

Laatste berichten

Partners