TBA B.V.

TBA B.V.

Voor elke band de juiste aandrijving

Een enorme deskundigheid en veeljarige ervaring, daar draait het om bij TBA. Daarmee zijn wij de sterke partner waardoor uw product op rolletjes loopt. U kunt op ons rekenen als optimale aandrijfoplossingen worden verlangd. TBA is leverancier van aandrijvingen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en waarmee u een aanzienlijke besparing kunt realiseren.

Transportbandaandrijving.nl wil precies dat zijn wat de naam zegt: een online plaats waar diverse soorten aandrijvingen voor de meest uiteenlopende soorten transportbanden gevonden kunnen worden. Vanuit onze passie voor het vak willen we verder gaan dan alleen online producten aanbieden. Onze -door jarenlange ervaring opgedane- expertise willen wij gebruiken om een objectief advies te geven over de meest optimale aandrijving voor iedere transportband.
Wij streven er naar om niet afhankelijk te zijn van een enkel merk of fabricaat maar willen juist door een breed aanbod in elke situatie de juiste aandrijving kunnen aanbieden.

Om uw keuze gemakkelijk te maken, hebben wij enkele leveranciers van hoogwaardige aandrijvingen geselecteerd en u kunt deze producten hier heel gemakkelijk met elkaar vergelijken. Desgewenst kunnen wij u een offerte maken voor meerdere opties.
Neemt u eens contact met ons op om uw toepassing te bespreken, wij staan graag voor u klaar!

Laatste berichten

Partners