tbp electronics

tbp electronics

tbp, the business of perfection

Als electronics manufacturing services (EMS)-onderneming biedt tbp electronics geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit boards assemblies (pcba's). Opdrachtgevers profiteren van de hoogste productwaarde en best value of ownership. Dit dankzij ontwerpoptimalisatie op het gebied van maakbaarheid, testbaarheid, leverflexibiliteit en kosten, met als resultaat maximaal productierendement en maximale kwaliteit. De naam tbp staat als vanzelfsprekend voor the business of perfection.

Onze kracht zit hem in de betrokkenheid bij het vroegste ontwerpstadium met onze early supplier involvement, Design for eXcellence (DfX), Design for Manufacturing (DfM), Design for Testing (DfT), Design for Logistics (DfL) en Design for Cost (DfC). Ook zijn wij specialist in supply chain management, smart industry, test engineering en cabinettenbouw.

Met meer dan 120 medewerkers staan wij al ruim veertig jaar klaar voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren: semiconductor, industrieel, olie & gas, bouw, telecom en ict, media en entertainment, medisch, lucht- en ruimtevaart, smart farming, scheepvaart, defensie en offshore. Hiervoor beschikken wij over alle benodigde certificeringen ten aanzien van kwaliteit, procesbeheersing, milieu, medisch gebied, defensie en lucht- en ruimtevaart. Het hoofdkantoor van tbp is gevestigd in Dirksland op Goeree-Overflakkee (ZH).

Meer informatie vindt u op tbp.nl. Heeft u interesse in een bedrijfspresentatie over (één van) onze services? U kunt een afspraak plannen met de heer Frans Geerts: m +31650252708, e fgeerts@tbp.nl.

tbp electronics bv
mevrouw Dana Wolters
Vlakbodem 10 • 3247 CP Dirksland • Nederland
t  +31187 602744
f  +31187 603497
e info@tbp.nl
i  www.tbp.nl

 

Laatste berichten

EMS testen

Bij het assembleren van printed circuit boards is testen onmisbaar. Zonder de teststadia tijdens productie met goed gevolg te door...

Partners