Thermal Focus

Thermal Focus

Thermal Focus specialiseert zich in thermische meetoplossingen. De focus van het bedrijf ligt in het gebruik van warmtebeeldcamera's in verschillende domeinen. Door kennis en ervaring zijn we in staat u te begeleiden in de mogelijkheden van de thermografie, maar ook in de eigenschappen van het infrarode spectrum. Als wetenschappelijke partner van FLIR, wereldmarktleider op gebied van warmtebeeldcamera's, ondersteunen we in de meest uitdagende applicaties.

Zo beschikken we over eenvoudige handheld camera's als ook over de meest gesofistikeerde hoge snelheidscamera’s op wereldvlak. We zijn de partner op het gebied van het geven van trainingen, uitvoeren van complexe thermische metingen, actieve thermografie, gebouwenthermografie, gasdetectie en predictief onderhoud.

Voor zowel verhuur als verkoop van thermische meetoplossingen kan u bij ons terecht. Ondersteunend door een ISO gecertificeerd level 3 thermograaf, wordt u begeleid doorheen de mogelijkheden van uw applicatie. Naast warmtebeeldcamera's, bieden we oplossingen aan zoals onder andere blowerdoors (luchtdichtheidtoestellen), excitatiebronnen, Black body's, EMSD (Electrical Maintenance and Safety Devices),… om de thermische metingen te ondersteunen. Maak snel een afspraak voor een demonstratie bij u op locatie!

Partners