World of Laboratory
Opleidingen: gezondheidszorg, laboratorium, procestechnologie, scheikunde, natuurkunde, chemie, elektrotechniek, mechanica, optica, polymeerchemie

 

 

Meting van UV absorptie van zonnebrillen à onderzoeken of de Avantes zonnebrillen voldoen aan de gestelde UV absorptie-normeringen. Daarnaast willen wij de studenten de mogelijkheden laten zien die de handheld spectroscopie biedt en welke uitdagingen die het ontwikkelen van deze spectrometers met zich mee brengt. Juist ook op het gebied van Mechanica en Elektronica.
Van monster bereiding tot analyse, wij laten je een aantal mogelijkheden zien. Beckman Coulter heeft een groot aantal verschillende producten en daarmee een breed aanbod in instrumenten/consumables voor laboratoria. De producten zijn ondergebracht in verschillende product groepen: automatisering, centrifugatie, flow cytometrie en partikel karakterisatie. Wil je zien waar de producten toegepast kunnen worden, kom dan langs op onze stand. Stand 064 in Hal 7b
Kennisquiz met betrekking tot chemie, laboratoriumapparatuur en Boom.
Op onze stand vertonen wij de door Celgene geproduceerde film This is Axiom. Deze film vertelt het verhaal van Nozomi, een astronaute die verdwaald is in de ruimte, en de strijd om haar thuis te brengen. Je vraagt je misschien af wat de ruimte en de farmaceutische industrie gemeen hebben. Het antwoord krijg je tegen het einde van de film, wanneer blijkt dat de situatie in de ruimte een metafoor is voor de complexe vraagstukken die spelen in de gezondheidszorg. Nieuwsgierig? Klik hier voor een klein voorproefje.
Oplossingen voor veeleisende processen met hoge drukken, onder vacuüm of atmosferische omstandigheden, met hoge temperaturen en viscositeit zijn voor Autoclave geen uitzondering. Glas, metaal of een combinatie ervan. Distillatie en filtratieoplossingen. De reactorsystemen die Autoclave ontwerpt bieden het hoofd aan de vergaande specificaties die klanten opwerpen. En dat allemaal binnen de grenzen die gesteld worden aan veiligheid en materiaalkeuze. Wij testen tijdens een quiz de kennis van jou als toekomstige onderzoeker! Weet jij waar de grens ligt? Sneak preview? Klik hier. Door gebruik van deze büchiflex koppelingen, is je glasopstelling vrij van mechanische stress en ben je verzekerd van operationele veiligheid en functionaliteit. De koppelingen zijn technisch dicht en garanderen stabiliteit in druk en vacuüm. Kom het testen op onze stand!

WOTS Partners