Inschrijven

Tarieven & inschrijven
De standbouwprijzen voor standaardstandbouw en de vierkante meter prijs staan vermeld op het inschrijfformulier. Door invulling en inzending van het inschrijfformulier schrijft u zich in als exposant van World of Technology & Science. Na ontvangst van uw inschrijfformulier door FHI, ontvangt u een bevestiging en nadere informatie over de beurs.

Complete stands
Deelnemen aan World of Technology & Science kan op diverse manieren. In samenwerking met Arti’70 biedt de organisatie complete stands aan tegen aantrekkelijke tarieven. De standaardstands zijn beschikbaar in drie varianten en zijn beschikbaar vanaf 16 m². Klik hier voor een overzicht van de 3 varianten. De tarieven voor de standaardstandbouw zijn inclusief vloerhuur, standbouw en registratieapparatuur.

Vrije bouw
Bij vrije bouw betaalt de exposant per vierkante meter en zorgt de deelnemer zelf voor de standbouw en inrichting van de stand. De tarieven voor de vrije bouw zijn exclusief de registratieapparatuur. De organisatie hanteert twee tarieven; een ledentarief en een tarief voor niet-leden. Leden zijn bedrijven die aangesloten zijn bij Machevo & Bulk Vereniging en/of FEDA en/of bij een van de aangesloten branches bij FHI, federatie van technologiebranches.

Download hier het inschrijfformulier.
Download hier het overzicht met de halspecificaties.

Extra bedrijfsvermelding
Als exposant op World of Technology & Science heeft u recht op een vermelding van uw firmanaam in de exposantenlijst en op de plattegrond. Heeft u één of meerdere mede-exposanten op uw stand, dan kunt u voor deze firma(‘s) een extra bedrijfsvermelding aanvragen.

Download hier het aanvraagformulier voor een extra bedrijfsvermelding.

Bezoekersregistratiesysteem
Volgens de deelnamevoorwaarden van World of Technology & Science is iedere exposant verplicht om een badgereader af te nemen. De kosten voor standaardstandbouw zijn inclusief de kosten voor de badgereader.

De tarieven voor de vrije bouw zijn exclusief het registratieapparatuur. De kosten van het bezoekersregistratiesysteem bestaan uit een vast bedrag voor afname van de badgereader en een bedrag per m2. De kosten voor het bezoekersregistratiesysteem bedragen voor leden € 185,- per stand (reader) + € 6,90 per vierkante meter. Voor niet-leden bedragen deze kosten € 200,- per stand (reader) + € 7,65 per vierkante meter.

Review WoTS 2016
Download hier de review van WoTS 2016.

Review Industrial Processing 2016
Download hier de review van Industrial Processing 2016.

Uw inschrijfformulier kunt u ingevuld per post, fax of e-mail retourneren:
FHI, federatie van technologiebranches
T.a.v. Marc Berkouwer
Postbus 366
3830 AK LEUSDEN
Fax: (033) 461 66 38
E-mail:  m.berkouwer@fhi.nl

Partners