Toon WoTS werelden

Op de Machevo Hotspots tonen leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van de procesindustrie. Dit paviljoen kan dan ook gerust hét middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd.

Voor deze editie van Industrial Processing is er gekozen voor één groot Machevo Hotspots paviljoen met een open karakter en een goede zichtbaarheid. U kunt exposeren in het paviljoen met een tussenstand van 10 m² of een hoekstand van 20 m². Naast de eigen standruimte is er ook een open gemeenschappelijke ruimte, waar bezoekers een drankje en een hapje aangeboden krijgen.

Deelname aan de Machevo Hotspot is met een all-in pakket, bestaande uit volledig verzorgde standbouw, een gemeenschappelijke ruimte, catering en een hostess. Iedere stand wordt opgeleverd met vloerbedekking, standaard naamsvermelding, statafel incl. twee barkrukken, elektra-aansluiting, full colour print op doek (print naar keuze) en een standaard hoeveelheid verlichting.

 


Activiteiten
Op de Machevo Hot Spots zijn diverse activiteiten te beleven. Zo is er op woensdag 3 oktober 2018 de uitreiking van de PIP en de Hartong Trofee. Gevolgd door de Machevo Borrel!

Winnaars 2014:

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelnemers Machevo Hotspots 2018:

   Ekato B.V.
EKATO produceert en levert roerwerken en mengers voor de procesindustrie. Op de Industrial processing 2018 presenteren wij ons via Virtual Reality. Via dit medium nemen wij u mee in de wereld van het roeren en mengen.

 

Engisol
Klanten uit de zuivel- , dranken- , food- en ingredienten sector kunnen bij Engisol terecht als ze op zoek zijn naar innovatieve proces oplossingen voor zowel vloeibare als voor vaste stof processen.
In het bijzonder kunnen ze kennis maken met: De zeer innovatieve high shear mixing technologie van onze leverancier Daniatech; De laastste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van grove en fijne vermaling van granulaire producten en ingredienten tot fijne poeders; Siccadania: een nieuwe sterk groeiende speler op het vlak van drogers, indampers en membraanfiltratie; De specialisten van DSTriple die heel veel kennis en ervaring hebben met systemen voor thermische behandeling (UHT) van zuivel, dranken en andere levensmiddelen.

 

 

 

Gronfa Procestechniek B.V.
Als Gronfa Procestechniek B.V. staan wij op de beurs voor u klaar om met u te spreken over uw projecten en vraagstukken op het gebied van: mengen, roeren, emulgeren en homogeniseren van vloeistofmengsels; oplossen, dispergeren of nat-vermalen van poeders; complete procesinstallaties; afvullen van vloeistoffen in  bags, emmers, cans, drums en IBC’s.
U staat bij ons direct in contact met de fabrikant van deze apparatuur, welke in staat is om maatwerk oplossingen te genereren.
Hoppenbrouwers Techniek BV
Hoppenbrouwers biedt totaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingsinstallaties binnen de sectoren industrie en water. We helpen u van consultancy tot projectmanagement, met ontwerp en bouw, tot implementatie en onderhoud.

 

Huikeshoven BV
Huikeshoven officieel vertegenwoordiger van Eltherm en Schniewindt in NL
Met innovatie speelt Huikeshoven in op de veranderende behoeften van onze klanten. Huikeshoven versterkt hiermee zijn marktpositie en dat is belangrijk voor de groei die we als bedrijf willen realiseren. De beste basis voor innovatie is samenwerking. Huikeshoven werkt samen met grote gerenommeerde Duitse partners als Eltherm en Schniewindt. Zo krijgen we toegang tot kennis en bronnen die in eigen land niet aanwezig zijn.
J.M.E. Technische Handelsonderneming B.V.
Lampe Technical Textiles
Lampe Technical Textiles, since 1875; wij produceren filters, zeven en manchetten en leveren daarmee hoogwaardige oplossingen voor de solids industrie op het gebied van filtratie, zeven en mengen van poeders en andere droge stoffen.
PRECIA-MOLEN Nederland B.V.
Wegen, doseren, sorteren, controleren… PRECIA-MOLEN biedt iedere industrie de juiste weegoplossing!
Rodesta B.V.
Rodesta B.V. is een toonaangevende voorraad houdende leverancier van roestvaststalen leidingen, componenten en appendages t.b.v. de: Voedingsmiddelen industrie; Zuivelindustrie; Drankenindustrie; Farmaceutische industrie;  Cosmetische industrie; Licht chemische industrie; Milieu techniek.
Wij leveren onze producten o.a. aan: Eindgebruikers; Machinebouw, apparatenbouw, tankbouw; Installateurs en montagebedrijven; Onderhouds- en reparatiebedrijven.
Naast alle standaard voorraad artikelen hebben wij ook mogelijkheden voor bijv.: Laswerkzaamheden (ook op locatie); Montage werkzaamheden; Orbitaal laswerk; Maatwerk volgens tekening; Specials (bijv. Duplex DIN 11851 koppelingen).
Slingerland Techniek B.V.

Slingerland Techniek BV is een specialist op het gebied van ventilatoren uit staal, RVS of kunststof, welke worden toegepast in de industrie, machinebouw en utiliteitsbouw.

Iedere door Slingerland Techniek geassembleerde ventilator wordt proefgedraaid, waarbij een controle plaatsvindt op balans en elektrisch/mechanische werking van ventilator en motor. Zo zijn de klanten van Slingerland Techniek verzekerd dat zij een gegarandeerd product krijgen aangeleverd.

Wilt u ook de luchtstromen naar uw hand zetten met ventilatoren waar u op kunt rekenen? Die voldoen aan uw wensen en eisen en de actuele wet- en regelgeving? Laten we dan eens kennismaken. Want wij bedenken ook graag voor uw bedrijf of uw project de beste energie-, geluids- en milieuvriendelijke oplossingen in ventilatoren.

 

Vlint Holding B.V.
Food- pharma- en chemiebedrijven stellen hoge eisen aan stofvrije verbindingen. Vlint levert deze bedrijven innovatieve BFM-manchetten en toont deze ook op het Machevo paviljoen. Dankzij de slimme snapring biedt de manchet een 100% stofvrije verbinding die bovendien zeer snel wisselbaar is. De BFM fitting die Vlint levert blinkt uit in eenvoud en doeltreffendheid. De fitting is een hygiënische, stofdichte, veilige en flexibele verbinding die de nieuwe standaard zet in de bulk- en poederverwerkende industrie. Kwaliteitscontroleurs en onderhoudsmonteurs hoeven niet langer hun tijd te steken in inefficiënte traditionele manchetten en slangklemmen. Ontdek alle voordelen van de BFM fittingen hier.
Ziemann Holvrieka


Mediapartner:

Partners