Online Tools

Uw eigen unieke exposantenpagina
Alle exposanten van World of Technology & Science en Industrial Processing hebben toegang tot de eigen exposantenpagina op de beurssite. Via de exposantenlijst komen bezoekers bij de exposantenpagina. Als exposant kunt u via uw eigen inlog deze pagina bewerken en vullen met uw eigen informatie. De unieke exposantenpagina is zeer geschikt voor het promoten van uw beursdeelname en voor het bekend maken van uw betrokkenheid bij de beursvloerprojecten.

Mocht u de inloggegevens niet ontvangen hebben, neem contact op met Loes Smit.

Tips & Tricks

Graag geven we u nog wat tips & tricks om uw uitingen rondom uw beursdeelname te optimaliseren. Download de tips & tricks.

Plaats zelf uw exposantennieuws op www.wots.nl
Via uw persoonlijke inlog kunt u zelf uw eigen exposantennieuws plaatsen op deze website. Met behulp van links naar uw YouTube filmpjes vult u het nieuws aan. Dit gratis online promotiemiddel biedt u de gelegenheid om uw eigen productnieuws en kennis aan de bezoekers van de site te tonen.

Download hier de handleiding om deze twee tools te gebruiken. Of bekijk onderstaande video waarin een beknopte uitleg wordt gegeven hoe u content op wots.nl kunt plaatsen:

Social media
Volg het laatste nieuws over World of Technology & Science en Industrial Processing via LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube. Uw exposantennieuws wordt automatisch gekoppeld aan Twitter en Facebook-pagina van World of Technology & Science. Gebruik #wotsbeurs voor automatische meldingen op het Twitteraccount van de beurs. Volg ons op LinkedIn. Zo blijft u op de hoogte en kunt u berichten delen en liken.

Presentaties kick-off 15 mei
Op de kick-off zijn diverse presentaties gegeven over hoe u online marketing en social media kunt inzetten. In plenaire sessies en break-out sessies kwamen praktische tips over bezoekerswerving, beurstraining en social media aan de orde. De plenaire sessies, de break-out over online marketing & social media en degene over storytelling kunt u hier downloaden. De presentatie over beurstraining en follow-up na de beurs vindt u hier.

Uw logo op de beurssite
Exposanten van de beurs kunnen hun deelname aan de beurs extra promoten door het plaatsen van een roulerende banner met link op deze site (kosten € 350,-). U kunt uw logo (minimaal 200×200) per e-mail aanleveren bij Loes Smit.

WOTS Partners