Toon WoTS werelden

Online Tools

Uw eigen unieke exposantenpagina
Alle exposanten van World of Technology & Science en Industrial Processing hebben toegang tot de eigen exposantenpagina op de beurssite. Via de exposantenlijst komen bezoekers bij de exposantenpagina. Als exposant kunt u via uw eigen inlog deze pagina bewerken en vullen met uw eigen informatie. De unieke exposantenpagina is zeer geschikt voor het promoten van uw beursdeelname en voor het bekend maken van uw betrokkenheid bij de beursvloerprojecten.

Mocht u de inloggegevens niet ontvangen hebben, neem contact op met Loes Smit.

Plaats zelf uw exposantennieuws op www.wots.nl
Via uw persoonlijke inlog kunt u zelf uw eigen exposantennieuws plaatsen op deze website. Met behulp van links naar uw YouTube filmpjes vult u het nieuws aan. Dit gratis online promotiemiddel biedt u de gelegenheid om uw eigen productnieuws en kennis aan de bezoekers van de site te tonen.

Download hier de handleiding om deze twee tools te gebruiken.

Social media
Volg het laatste nieuws over World of Technology & Science en Industrial Processing via Facebook, Twitter en YouTube. Uw exposantennieuws wordt automatisch gekoppeld aan Twitter en Facebook-pagina van World of Technology & Science. Gebruik #wotsbeurs voor automatische meldingen op het Twitteraccount van de beurs.

Uw logo op de beurssite
Exposanten van de beurs kunnen hun deelname aan de beurs extra promoten door het plaatsen van een roulerende banner met link op deze site (kosten € 350,-). U kunt uw logo (minimaal 200×200) per e-mail aanleveren bij Loes Smit.

Partners