Mechatronica&Machinebouw hoofdmediapartner WOTS Motion & Drives

Exposantennieuws, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Motion & Drives

Wilt u eruit springen in de campagnes voorafgaand aan WOTS18? Als hoofdmediapartner van Motion & Drives geven wij in de komende weken volop aandacht aan de beurs. En ook u kunt hierin zichtbaar zijn.

Onze speciale beursspecial (Mechatronica&Machinebouw editie 6) verschijnt op 21 september a.s. en heeft een oplage van 11.000 exemplaren. In deze special treft u de beursplattegrond, een standhouderlijst, meer informatie over de Motion & Drives seminars en nieuws en artikelen van standhouders. Deze special wordt tijdens de beurs uitgedeeld aan alle bezoekers van Motion & Drives.
Naast een print uitgave verzorgen wij in de week voor en tijdens de beurs een digitale nieuwsbrief met het laatste beursnieuws. Deze wordt verstuurd naar onze lezers (9.800+ ontvangers).
Tijdens de beurs houden wij de standhouders van Motion & Drives op de hoogte van het laatste nieuws via onze dagkrant (deze wordt elke ochtend uitgedeeld door FHI).

Hoe kunt u zichtbaar zijn?
Wij hanteren speciale tarieven voor standhouders van WOTS in bovenstaande uitgaven. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via sales@techwatch.nl.
Uw laatste nieuws in de nieuwsbrief of dagkrant? Stuur uw persbericht o.v.v. WOTS Motion & Drives dagkrant naar redactie@techwatch.nl.

WOTS Partners