Bezoekersregistratie WoTS geopend

Bezoekersnieuwsbrief, Bezoekersnieuwsbrief World of Automation, Bezoekersnieuwsbrief World of Electronics, Bezoekersnieuwsbrief World of Laboratory, Bezoekersnieuwsbrief World of Motion & Drives, Laatste Nieuws, World of Automation, World of Electronics, World of Laboratory, World of Motion & Drives

registratie_wots2016Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 oktober vindt World of Technology & Science 2016 plaats in Jaarbeurs Utrecht. De exposanten nodigen bezoekers van harte uit om deze vakbeurs voor technologie te bezoeken. Door het samenvoegen van twee technologiebeurzen: HET Instrument en Industrial Automation & Drives is de vakbeurs World of Technology & Science in 2014 ontstaan. Bezoekers kunnen tijdens de 4 beursdagen ruim 400 exposanten bezoeken waar kennis uit de werelden van Automation, Laboratory, Motion & Drives en Electronics getoond worden. Elke wereld biedt eigen seminars en beursprojecten aan zodat bezoekers zich op hun eigen gebied kunnen laten informeren en inspireren op het gebied van technologie.

Alle labbedrijven staan geclusterd in hal 7. Deze hal is via twee ingangen bereikbaar. Door middel van de LabHighway, welke door hal 8 loopt en door middel van de entree aan de zijkant van hal 7 heeft de bezoeker toegang tot de World of Laboratory. De World of Laboratory, biedt net als in 2014, verschillende X-peditions aan waar bezoekers zich voor kunnen aanmelden.

Aansluitend in hal 8 staat de World of Automation met exposanten uit de Process Automation.

De deelnemers van World of Electronics staan, net als in 2014, gezamenlijk in hal 9. Bezoekers van deze wereld worden o.a. de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan het verzamelen van het gadget.

In hal 10 en 11 staan de deelnemers van World of Automation en World of Motion & Drives. Het FEDA paviljoen, waar aandrijftechniek een centraal thema is, staat in hal 10. Verspreid over hal 10 en 11 worden diverse tours aangeboden op het gebied van Industrie 4.0 en Machineveiligheid.

Gelijktijdig met WoTS wordt de beurs Industrial Processing gehouden in hal 12. Daarmee ontstaat er in één week, op één locatie een krachtig trefpunt van technologie.

Gratis aanmelden voor deze projecten en seminars kan via de bezoekersregistratielink.

Partners