Canned motor pompen conform EN-ISO 2858

Exposantennieuws World of Industrial Processing

Uitbreiding serie busmotorpompen met vijf nieuwe modellen

Nikkoso brengt – aanvullend op het bestaande programma Non-Seal® canned motor pompen / busmotorpompen – vijf nieuwe modellen op de markt die ontwikkeld zijn conform EN-ISO 2858. Deze nieuwe modellen bieden de gebruikers een goed alternatief voor conventionele centrifugaalpompen met een mechanische afdichting. Dankzij de gestandaardiseerde aansluitmaten voor de zuig- en perszijde, kunnen deze modellen in zowel nieuwe als bestaande processen zonder aanpassingen worden geïnstalleerd.

De Nikkiso busmotorpompen zijn geschikt voor het lekvrij verpompen van gevaarlijke, giftige of superkritische vloeistoffen in met name de chemische en petrochemische industrie. De Nikkiso pompen zijn robuust, maar toch compact door de geïntegreerde motor; zeer geschikt voor toepassingen waar de ruimte beperkt is.

Ook deze sealloze centrifugaalpompen van Nikkiso kunnen worden voorzien van de zgn. E-monitor; een LED-display waarop in real-time de conditie van de lagers en de draairichting van de pomp (juist of onjuist) wordt weergegeven. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om onderhoud in te plannen en voorkomt ongeplande stops.

Nikkiso wordt in Nederland vertegenwoordigd door Geveke Pompen en in België door Geveke Process Technology.

 

Nikkiso busmotorpompen nu ook conform EN-ISO 2858

 

Partners