Enthousiasme voor Instrumentatie & Analyse

Exposantennieuwsbrief World of Automation, Laatste Nieuws, World of Automation

Op donderdag 5 oktober vond in Leusden de eerste brainstormsessie plaats voor bedrijven die actief zijn in de procesautomatisering en exposeren in de World of (Process) Automation. Er werd enthousiast meegedacht over een gezamenlijk project. Het idee dat het sterkst naar voren kwam was een (virtueel) vertrekpunt in de vorm van een Pilot Plant. Daarin kunnen de deelnemende bedrijven linken naar de instrumentatie en analyse apparatuur die zij leveren.

Het voordeel voor de bezoeker is dat er herkenning is naar de eigen fabriek of installatie. En de bezoeker krijgt in de Pilot Plant een overzicht van de instrumentatie en analyse mogelijkheden (die de exposanten op de beursvloer tastbaar maken). Hoe de tour precies vorm krijgt en of er bijvoorbeeld een verzamelgadget/give-away wordt aangeboden aan de (potentiële) bezoeker staat nog open voor discussie. Wilt u meebeslissen over de invulling? Stuur dan een bericht naar Petra Kortenoeven.

Vergaderdata thema’s World of Automation
Naast IoT en Instrumentatie & Analyse zijn de overige thema’s van de World of Automation: Innovaties voor Machinebouwers, Life Cycle Management en Cyber Security. Deze onderwerpen kwamen sterk naar voren na overleg met de commissie en gesprekken met de (potentiële) exposanten van de World of Automation. De ruim 100 verwachte exposanten van de World of Automation hebben de kans om mede invulling te geven aan deze thema’s. Heeft u hier ideeën over en wilt u meedenken? Neem dan contact op met Petra Kortenoeven voor meer informatie.
De vergaderdata zijn:

  • Life Cycle Management: datum/locatie volgt, de eerder geplande sessie op 25 oktober komt te vervallen
  • Internet of Things: 16 november van 12:30 uur – 15:00 uur.
  • Innovaties voor Machinebouwers: 16 november van 09:30 uur – 12:00 uur.
  • Instrumentatie & Analyse: 14 december van 10:00 uur – 12:00 uur.

Partners