FlashProfiler: bepaal het juiste flash-geheugen

Exposantennieuws, Laatste Nieuws

Data integriteit staat en valt ook met het toegepaste flash geheugen. Onverwachte uitval van geheugen kan in sommige toepassingen catastrofaal zijn.

Er zijn veel criteria in een systeem die uiteindelijk de prestaties en levensduur van flashgeheugen bepalen. Dit gaat veel verder dan de specificaties op een datasheet, over-dimensionering van capaciteit en gebruik van slimme SMART-data features. Om voor individuele toepassingen tot de juiste keuze inflashgeheugen te komen, is er een analysetool nodig die Altec met de FlashProfiler heeft ontwikkeld.

Na een inventarisatieronde van de theoretische systeemeisen, documenteert de Flashprofiler-analysesoftware het werkelijke belastingsprofiel in de werkelijke systeemomgeving. Na deze recordercyclus volgt er een analyse van de opgenomen gegevens. Theoretische- en door onderzoek verkregen data wordt gebruikt om tot een duidelijk profiel te komen. Dit profiel wordt op verschillende geheugen media van diverse fabrikanten geprojecteerd en gesimuleerd. Sterktes en zwaktes van de individuele producten worden transparant aangegeven in een testrapport.

Partners