Functionaliteit van de Proximo

Laatste Nieuws, Bezoekersnieuwsbrief World of Electronics, World of Electronics, Bezoekersnieuwsbrief

De firmware van de Proximo werkt samen met een app op de smartphone van de WoTS bezoeker. Ideetron heeft basisfuncties geprogrammeerd die op basis van de afstand, temperatuur, luchtvochtigheid, aantal stappen en lichtintensiteit werken. Samen met vier andere studenten van de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) heeft Tim Godschalck de Proximo-app ontwikkeld, die ook weer door Ideetron tot de definitieve app gevormd is.

De Proximo is ten eerste een nabijheidssensor. Er zullen dus acties ondernomen worden op basis van de afstand van de Proximo tot de smartphone. Er volgt een audio of visueel alarm en er kunnen verbindingen met andere Proximo-devices gemaakt worden.

De waarden voor temperatuur, luchtvochtigheid en lichtintensiteit worden door grafieken weergegeven. De meetwaarden zijn als extra gimmick te gebruiken in een door de studenten van de HAN gemaakt Tamagotchi spel.

De engineers van Ideetron hebben de firmware en app afgerond met de mogelijkheid om ‘over the air’ nieuwe functies mee te nemen. Vanaf het begin is er al genoeg te doen met de Proximo, maar er is ook voldoende flexibiliteit om de functionaliteit verder uit te breiden.

Meldt u nu aan voor een bezoek om de functionaliteit van de Proximo zelf te beleven op de World of Electronics.

 

WOTS Partners