Industriële zonnepanelen op klantenwens

Laatste Nieuws

Shenzhen Solarparts maakt op klantenwens kristallijne zonnepanelen met verschillende basismaterialen. Dit wordt gedaan om een robuust en vandaalbestendig paneel te krijgen of een paneel wat makkelijk geïntegreerd kan worden in een apparaat of opstelling.

Er zijn zonnecellen onder extra sterk glas met – en zonder frame, maar ook onder kras-vast polycarbonaat.

De zonnecellen kunnen ook op de drager geplaatst worden waarbij de cellen afgedekt worden met een speciale EVA folie in plaats van glas. De basis kan zijn van RVS of aluminium om zo bijzonder eenvoudig te kunnen integreren in een schakelkast en om tevens steenslag te kunnen weerstaan. De basis van een semi flexibele kunststof plaat wordt gebruikt als het paneel een gebogen vorm moet hebben.

Naast rechthoekige panelen en een witte of zwarte achtergrond, biedt Solarparts ook de mogelijkheid om ronde panelen te produceren. De spanning kan afhankelijk van de te laden batterij-soort aangepast worden en de elektrische aansluiting ook.

Deze panelen dienen als energievoorziening voor bijvoorbeeld autonoom werkende led-armaturen in straatverlichting, ondergrondse en bovengrondse afvalcontainers, parkeerautomaten, meet- en sensorsystemen voor snelwegen, waterwegen en landbouwtoepassingen.

Partners