INOR vergemakkelijkt service- en onderhoudswerk in de procesindustrie met Bluetooth en NFC technologie

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Automation

Met het nieuwe draadloze concept – INOR Goes Wireless – introduceert INOR een geheel nieuwe manier om transmitters te configureren en te monitoren. Door integratie van NFC en Bluetooth, maakt INOR communicatie met de transmitter mogelijk via een smartphone of tablet zonder hierbij het apparaat uit het proces te verwijderen.

De transmitter kan eenvoudig worden geconfigureerd via de intuïtieve interface van de app “INOR Connect”. De nieuwe app biedt onder andere een functie die het mogelijk maakt om snel een configuratie naar meerdere transmitters te kopiëren. Er is ook een monitoringsfunctie om problemen snel te signaleren en op te lossen.

Het nieuwe concept wordt samen met de IPAQ 530 gelanceerd, de eerste temperatuurtransmitter met ingebouwde NFC en met ondersteuning voor Bluetooth via de ICON-BT-modem. De transmitter is ook uitgerust met de nieuwste HART 7-versie voor uitgebreide diagnostiek. De IPAQ 530 is een moderne, universele transmitter die zowel verkrijgbaar is voor kop- als DIN-rail montage en met ATEX- en IEC Ex-certificering geleverd kan worden.

De IPAQ-530 is de nieuwste technologische ontwikkeling van INOR, aansluitend op eerder gelanceerde digitale technologie zoals toegepast in de IPAQ 202 en IPAQ 330.
“Met technologieën zoals NFC en Bluetooth dragen we bij aan de digitalisering en een draadloze toekomst voor de procesindustrie” zegt Bjenny Björkander, CEO van INOR.

INOR en Tempcontrol
INOR is een toonaangevende fabrikant en leverancier van industriële procesinstrumenten voor temperatuurmeting. Tempcontrol levert het volledige assortiment INOR transmitters en isolators voor de Nederlandse markt. Voor meer informatie over deze producten kunt u terecht op www.tempcontrol.nl/inor

Contactinformatie:
Tempcontrol Industrial Electronic Products B.V.
Stefan van den Bos
015- 251 18 31
info@tempcontrol.nl

Partners