IoT-platform op de World of Automation

Exposantennieuwsbrief World of Automation, Laatste Nieuws, World of Automation

Ook in de industrie krijgt de transitie naar Internet of Things (IoT)-gerelateerde toepassingsvormen steeds meer vaste voet aan de grond. Het thema heeft een breed draagvlak onder de exposanten en geïnteresseerde bedrijven in de World of Automation. Dat bleek uit de brainstormsessie van 20 september bij FHI in Leusden. Grofweg verstaan we onder IoT de digitale infrastructuur met aandacht voor beheersbaarheid, flexibiliteit, remote monitoring en meer functionaliteit.

Uit de brainstorm met de aanwezigen is de wens voor een IoT-platform op de WoTS uitgesproken. Daarmee willen de exposanten een ‘Go-to’ plek op de beursvloer creëren waar de bezoeker heen kan gaan om vanaf daar met zijn IoT-vraagstuk naar de participerende exposanten gegidst te worden. Door het eventueel te koppelen aan een seminar, een concrete tour of een gezamenlijke video willen de exposanten samen nuttige kennisoverdracht, levendigheid op de beurs en goede promotie creëren.

Bedrijven zijn welkom om mee te beslissen over de definitieve invulling van dit project in de volgende meeting. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Kortenoeven.

Partners