Toon WoTS werelden

Machineveiligheid – een tour in plaats van een seminar

Exposantennieuwsbrief World of Automation, Exposantennieuwsbrief World of Motion & Drives, Laatste Nieuws, World of Automation, World of Motion & Drives

Machineveiligheid vierkantMet negen exposanten is op donderdag 24 september 2015 gesproken over de kennisoverdracht rond machineveiligheid. Bij de opzet van projecten tijdens de World of Technology & Science wordt veel waarde gehecht aan een sterk draagvlak van FEDA- en FHI-leden, om de bezoeker concreet aan te kunnen spreken. De aanwezigen gaven aan dat vanuit machinebouwers behoefte is aan deskundigheid om onveilige situaties en hoge servicekosten te voorkomen. In die vergadering is besloten dat een tour langs exposanten een beter middel voor die kennisoverdracht zal zijn dan een seminar.

Exposanten worden in oktober uitgenodigd, om deel te nemen aan een “tour” over de beursvloer. Op de individuele stands worden de nieuwste ontwikkelingen en de applicaties rond Machineveiligheid getoond. De verzameling aan bijdragen vormen samen één sterke boodschap, die uiteindelijk neerkomt op een pay-off voor machinebouwers: betere veiligheid en minder kosten.

Bedrijven die hier aan mee willen doen, worden gevraagd om hun bijdrage te beschrijven en beelden te laten zien, hoe het op de stand geconcretiseerd kan worden. Tijdens het volgende overleg op maandag 16 november 2015 van 12.30 – 14.30 uur wordt zowel de individuele boodschap als de samenhang goed besproken, om iedere deelnemer een goede rol te geven.

De kracht van deze switch is, dat er niet een kopie van de vele cursussen en trainingen zal worden gegeven, maar de voordelen voor machinebouwers geconcretiseerd worden in tastbare voorbeelden op de beursvloer. De kracht van de techniek wordt dan op uw stand beleefd.

U kunt zich bij David Kuipers aanmelden voor deze bijeenkomst.

Partners