Nu aanmelden voor World of Industrial Processing beursprojecten

World of Industrial Processing

In samenwerking met betrokken bedrijven van de World of Industrial Processing (IP) worden levendige en inspirerende projecten zoals x-peditions over de beursvloer aangeboden waardoor directe interactie met doelgroepen uit de markt ontstaat. Deze projecten bieden kansen voor direct klantencontact en concrete leads.

De thema’s voor deze projecten zijn op dit moment volop in ontwikkeling. De eerste lijst van projectthema’s is voorgesteld door de Industrial Processing beurscommissie en daarna besproken met de aanwezigen tijdens de beurs-preview meeting op 14 juni jl. in de Jaarbeurs Utrecht.

Wilt u meedenken over de invulling van de projecten en daarmee de hoofdboodschap van de Industrial Processing beurs 2018 bepalen? Neemt u contact op met Mariska Barrote Mondria of Tim Middeldorp via 033-465 75 07

Er wordt onder meer gedacht aan thema’s specifiek gericht op de Food en Chemie, maar ook industriële veiligheid, efficiëntie voor verpakkingslijnen en zelfs kansen met Augmented Reality (AR) / Virtual Reality (VR)!

Partners