Particulate Matter Sensor ( PM1.0 / PM2.5/PM 4 en PM10)

Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Electronics, Exposantennieuws World of Industrial Processing

OP LANGE TERMIJN EEN STABIELE FIJNSTOF METING VERZORGEN .

De SPS30 fijnstof sensor van Sensirion is de nieuwe technologische doorbraak  voor fijnstof sensoren van de Zwitserse fabrikant Sensirion. Om een hoge nauwkeurigheid over een langere termijn te bereiken wordt bij deze sensor lasertechnologie in combinatie met de nieuwste technologie om deeltjes vervuiling tegen te gaan gebruikt. Deze technologie in combinatie met de keuze voor hoogwaardige componenten en materialen garandeert nauwkeurige metingen voor een levensduur van minimaal 8 jaar. Door gebruik te maken van de nieuwste algoritmen is deze sensor geschikt voor het meten van verschillende fijn stof groottes. Door de compacte afmetingen van deze sensor van 41 x 41 x 12mm³ is deze sensor een goede oplossing voor applicaties afmetingen een belangrijke rol spelen.

Traditionele optische fijnstof sensoren hebben last van contaminatie die wordt veroorzaakt door een continue fijnstof ophoping op de optische componenten van de sensor zoals de licht bron (laser of LED) en de foto-detector. Als gevolg van deze contaminatie is de levensduur van deze sensoren beperkt. De door Sensirion gepatenteerde contaminatie bestendige technologie geven de SPS30 een ongeëvenaarde robuustheid, een unieke lange termijn nauwkeurigheid en maakt deze sensor uitermate geschikt voor 24 uur/dag gebruik voor meer dan 8 jaar.

For detail info  click hier        https://www.bmf-systemparts.com/sensors/

Voor meer informatie omtrent deze producten en persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen :

Telefoon             040-8512170

Email                    freerk.poesen@bmf-systemparts.com

 

WOTS Partners