VELP ARE/AREX-6 Series magneetroerders

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory

De nieuwe VELP ARE/AREX-6 serie magneetroerders bestaat uit 3 modellen met ronde verwarmingsplaat, verkrijgbaar is in diverse configuraties voor specifieke toepassingen.
Het meest geavanceerde model, de AREX-6 Digital & Digital PRO, beschikt over een ingebouwde timer, Auto-Reverse optie en een nieuw display met iconen die het gebruik vereenvoudigen. De AREX-6 Digital & Digital PRO, wordt geleverd met een externe Pt100 probe of een digitale tempratuurregulator VTF of VTF EVO voor hogere precisie en datalogging mogelijkheden. Deze tempratuurregulators kunnen ook worden toegepast op het model AREX-6, die eveneens beschikt over de resistente CerAlTopTM toplaat, en is uitgevoerd met een analoge bediening. Het no-nonsense basis model ARE-6 is voorzien van een topplaat van aluminium legering, en te gebruiken voor toepassingen waarbij geen temperatuur regeling op basis van de medium temperatuur benodigd is.

Alle drie de modellen beschikken over een onderhoudsvriendelijke borstelloze motor, de nieuwe krachtige magneet en SpeedServoTM koppel compensatie.
Om optimaal gebruik te kunnen maken van de ARE/AREX-6 serie magneetroerders heeft VELP een nieuwe set accessoires ontwikkeld. Zoals blokken voor het gelijktijdig uitvoeren van meerdere reacties en opzetten voor rond bodem glaswerk.

WOTS Partners