Toon WoTS werelden

World of Motion & Drives maakt Industry 4.0 praktisch

Exposantennieuwsbrief, Exposantennieuwsbrief World of Motion & Drives, Laatste Nieuws, World of Motion & Drives

Industrie 4.0 op WoTSLeden van de branches FEDA en Industriële Automatisering en potentiële exposanten zijn uitgenodigd voor een bijeenkomst op maandag 5 oktober 2015, om Industry 4.0 praktisch te maken. De kansen voor de industrie met de hedendaagse connectiviteit zijn groot. Dat wordt in allerlei publicaties breed uitgemeten met koppen als Smart Industry, Big Data, Internet of Things en Industry 4.0. Op de World of Motion & Drives kunnen exposanten de praktische uitwerking tonen: voordelen concreet laten zien.

De industriële toeleveranciers krijgen daardoor enerzijds de mogelijkheid, om collectief de slimme mogelijkheden tastbaar te maken voor de bezoekers / eindgebruikers. Anderzijds wordt in de bezoekerswerving extra aandacht geschonken aan deze exposanten. Het grote verschil met de publicaties tot dusverre is het praktisch tonen van concrete voorbeelden.

Daardoor wordt het voor de bezoeker sowieso al een genoegen, om door de beurshallen van de World of Motion & Drives te lopen. Van een beurs komen met een inspiratie aan kansen, technische oplossingen en ook nog eens combinaties daartussen, dat is dan nergens anders te krijgen dan op de World of Motion & Drives.

De kracht zit in de collectiviteit. U wordt dus van harte uitgenodigd, om mee te praten over de invulling op uw eigen stand en in de collectiviteit. De bijeenkomst van maandag 5 oktober (van 15.00 – 17.00 uur) bij FHI in Leusden staat open voor alle geïnteresseerde bedrijven. Tijdens de opvolging in december wordt met exposanten de aanpak afgerond.

U kunt zich bij Suzanne Jansen aanmelden voor deze bijeenkomst.

 

Partners