Zijn wij een match?

Exposantennieuws, Exposantennieuws World of Laboratory, Laatste Nieuws

Wat een mooie eigenschappen heeft een kameleon…past zich aan aan de omgeving, beschikt over gespecialiseerde ogen en voelt zich thuis in een warm vochtig klimaat. 

Net als een kameleon, beschikt Hettich Benelux over de unieke eigenschap om apparatuur aan te passen aan uw omgeving of applicatie. Of het nu gaat om aanpassen van standaard apparatuur  of apparatuur speciaal voor u te ontwikkelen. Het is beiden mogelijk dankzij onze eigen engineering- & productieafdeling. Onze verkopers en technici zijn gespecialiseerd op het gebied van klimaatapparatuur (verwarmen, koelen,  vriezen, bevochtigen, ontvochtigen). Naast het produceren en leveren van apparatuur, verlenen wij ook service op de apparatuur. Wij hebben onze eigen servicedienst met goed opgeleide monteurs. 

Naast onze eigen standaard of maatwerk producten zijn wij ook leverancier van de gerenommeerde merken Advanced Instruments, Gram, LaboGene, Smeg, Systec, Gram Hoshizaki, Helmer Scientific, Memmert, Liebherr, Erlab, (Andreas) Hettich. Verder hebben wij enkele lijnen van Ditabis overgenomen en vindt u deze producten nu in de markt onder Hettich Benelux. Onze eigen producten zijn in de markt te vinden als Hettich Benelux, Hettich Lab Technology of Elbanton Special Products. 

Graag nodigen wij u uit om onze stand 7A071 te bezoeken. Wij kunnen u dan laten zien wie wij zijn en waar wij voor staan. Op onze stand staat een selectie van onze eigen producten. Nieuwsgierig geworden hoe onze producten worden gemaakt? Dan bent u uiteraard ook welkom in onze showroom en fabriek in Geldermalsen, bel of mail ons voor het maken van een afspraak (telefoon 088 2219900 of info@hettichbenelux.com). Meer weten over onze producten, ga dan naar www.hettichbenelux.com

Komt u kijken of wij bij u passen?

Partners