Toon WoTS werelden

OVER WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2018. WoTS bestaat uit vijf generieke titels: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Datum bekend
De datum van World of Technology & Science is bekend. Deze vakbeurs voor technologie, wetenschap en (proces)industrie vindt plaats van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 oktober 2018 in de Jaarbeurs.

WoTS is ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kent een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers.

Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één periode op één locatie een breed en sterk technologisch aanbod te bezoeken. Dit biedt kans op directe interactie en een waardevol beursbezoek.

WoTS 2018

SFEERIMPRESSIE

Bekijk de foto’s en video van de WoTS editie 2016 voor een sfeerimpressie.

BEKIJK FOTO’S

BEKIJK VIDEO

Partners