Gilson International introduceert de pipet met Bluetooth!

Binnen laboratoria is steeds het pipetteren op 96 wells en 384 wells een actie die nauwelijks traceerbaarheid kent. Door een combinatie te ontwikkelen van een pipet met Bluetooth en een tablet met een vernieuwend sturingsprogramma is dit nu zeker mogelijk.

De trackman connected kit is een uniek product dat de traceerbaarheid van uw pipetteeracties compleet maakt. De tablet bevat een Pipettepilot sturingsprogramma die het mogelijk maakt uw complete pipetteerschema in te geven.

Het programma maakt het mogelijk tot 7 pipetten te koppelen per programma teneinde uw mogelijkheden voor de keuze van zowel enkelkanaals als meerkanaals zo ruim mogelijk op te zetten. Uiteraard maakt dat meteen uw mogelijkheden groter een uitgebreid pipetteerschema op te zetten.

Hierbij is ook de mogelijkheid ingebouwd een repeterend volume te gebruiken voor beide soorten pipetten. De enkelkanaals pipetten bestaat uit een 8 tal pipetten met een bereik van 1ul tot aan 10ML. De meerkanaalspipetten met bluetooth kennen een range van 10ul (1ul ondergrens) tot aan 1200ul in zowel 8 als 12 kanaals versie.

De resultaatvorming zal in pdf format worden verwerkt en geeft een compleet beeld van pipetteerschema, gebruikte pipetten met serienummer en alle eventuele verdere commentaren die u vrij kunt ingeven. Kortom herleidbaarheid in de hoogst mogelijke vorm zonder gebruik van allerlei papieren labjournaals.

Een revolutionair product voor perfecte herleidbaarheid!

Terug naar overzicht

Partners