Heeft u als exposant aan de Industrial Processing 2018 een nieuw product of technologie die u onder de aandacht wilt brengen bij (potentiële) bezoekers en vakpers? Meld uw noviteit(en) dan nu aan voor dè Industrial Processing-trofee : de Proces Innovatie Prijs (PIP). De Proces Innovatie Prijs is een prestigieuze onderscheiding voor innovatie in de procesindustrie. De PIP is daarmee het ideale platform om uw noviteit te tonen aan een breed publiek en veel promotie te genereren.

 

Bekijk hier de ingezonden noviteiten voor de Proces Innovatie Prijs (PIP) 2018!

 

Een vakjury en de bezoekers beoordelen de inzendingen. Nieuw in 2018 is dat er ook een publieksprijs te winnen valt!

Vakprijs
De producten en/of technologieën die door de vakjury zijn gekozen, worden uitgenodigd om hun inzending te tonen in de PIP galerij van Industrial Processing.

Publieksprijs
Bezoekers brengen vooraf op de website een stem uit op hun favoriet. De noviteit met de meeste stemmen wint de prijs. De topinzendingen (maximaal zes) met de meeste stemmen gaan mee in een Innovatie Tour voor bezoekers.

Tijdens de beursweek worden de winnaars bekend gemaakt. Als u interesse heeft om deel te nemen aan de PIP neem dan contact op met Tim Middeldorp.

Winnaars Proces Innovatie Prijs 2016:

WOTS Partners