Projecten World of Automation

In samenwerking met de exposanten worden levendige en inspirerende projecten in de vorm van een seminars, adviesroutes en een virtuele plant op de beursvloer georganiseerd.

1. IoT – Industrie 4.0 adviesroute & seminar
Tijdens de WoTS worden de onderwerpen IoT – Industrie 4.0 door middel van een adviesroute tastbaar gemaakt. Gekoppeld aan deze adviesroute wordt er een seminar georganiseerd op dinsdag 2 oktober 2018, waarbij we in gaan op deze aspecten. De adviesroute kunt u na registratie op eigen gelegenheid volgen.

2. ‘Geld verdienen met machinebouw’ adviesroute & seminar
De adviesroute “Geld verdienen met Machinebouw” leidt u langs een aantal exposanten die oplossingen bieden om bij te dragen aan een positieve opbrengst. Voorspelbaar onderhoud, veiligheid, tijdsbesparing, personeel en andere belangrijke factoren spelen allen een belangrijke rol in de productiviteit en uiteindelijk in hoeveel geld iemand verdient. Gekoppeld aan deze adviesroute wordt er een seminar georganiseerd op donderdag 4 oktober 2018, waarbij we in gaan op deze aspecten.

3. Instrumentatie & Analyse VR Demo
Flow, temperatuur, druk en niveau spelen een grote rol binnen de proces wereld. Op de WoTS presenteren de deelnemers gezamenlijk met STC een virtuele plant. U kunt hier kennis maken met een virtuele wereld waar u kennis maakt met de innovaties van de leveranciers. Gekoppeld aan deze virtuele wereld organiseren we als kick-off van de Instrumentatie & Analyse-dagen een seminar over tal van onderwerpen.

4. Life Cycle Management (LCM)
LCM / LCC / TCO zijn methodieken die zich richten op de totale levensduurkosten van een product of dienst. Deze benamingen kunnen worden gedefinieerd als “een methode die gebruikt word bij het plannen, ontwikkelen of aanbesteden van investeringsplannen, waarbij het van belang is om een berekening en vergelijking te maken van de investeringskosten, beheers- en onderhoudskosten en het uiteindelijk afstoten ervan door verkoop, sloop, etcetera.” Op de WoTS organiseren wij een seminar over Life Cycle Management (LCM) .

 

WOTS Partners